Selçuk İnan, yeni prensini Galatasaray'da buldu! "Onu istiyorum"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Selçuk İnan'ın raporu doğrultusunda hareket eden lacivert-beyazlıların, Galatasaray'ın genç yıldızını kadrosuna katmayı planladığı belirtildi.

Selçuk İnan, yeni prensini Galatasaray'da buldu! "Onu istiyorum"

Selçuk İnan yönetimindeki Kasımpaşa transfer döneminde vites artırdı. Lacivert-beyazlıların, Galatasaray'da forma giyen genç yeteneği transfer etmek için harekete geçtiği kaydedildi. Kasımpaşa'nın genç oyuncu için teklifini sunduğu vurgulandı.

Selçuk İnan yönetimindeki Kasımpaşa'da transfer döneminde iki ayrılık yaşandı. Lacivert-beyazlılarda 31 yaşındaki Hollandalı stoper Jeffrey Bruma, Heerenveen'in yolunu tuttu.

3 TAKVİYE YAPILDI

İstanbul ekibi transfer döneminde kiralık takviyelerle kadrosunu güçlendirdi. Başakşehir'den Mounir Chouiar sezon sonuna kadar kiralandı. Braga'dan Fabiano Silva kiralık olarak geldi ve sağ bek pozisyonuna dahil edildi. Lacivert-beyazlılar son olarak Charleroi'den Ali Gholizadeh'i sezon sonuna akdar kiralık olarak kadrosuna kattı.

G.SARAY'DA 3 AYRILIK

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da şu ana kadar 3 oyuncuyla yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılılarda sezon başında Benfica'dan kiralanan Haris Seferovic'e veda edildi. Patrick van Aanholt sezon sonuna kadar PSV Eindhoven'a kiralandı. Metehan Baltacı da Spor Toto 1. Lig ekişplerinden Manisa FK ile kiralık olarak anlaşma sağladı. Galatasaray, Sassuolo'nda Kaan Ayhan'ı satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiraladı.

YUSUF DEMİR BOMBASI

Fanatik'in haberine göre; Selçuk İnan yönetimindeki Kasımpaşa, Galatasaray'dan Yusuf Demir'i transfer etmek için harekete geçti. 19 yaşındaki genç yıldız için Kasımpaşa'nın Galatasaray'a kiralama teklifinde bulunduğu belirtildi.

Yusuf Demir'e daha önce Süper Lig ekiplerinden Ümraniyespor'un da talip olduğu ancak genç yeteneğin bu teklife olumsuz yanıt verdiği kaydedildi. Genç oyuncunun Kasımpaşa'dan gelen transfer teklifine henüz yanıt vermediği belirtildi. Galatasaray kurmaları ve teknik heyetin, 19 yaşındaki genç yeteneğin düzenli olarak forma şansı bulmasına sıcak baktığı vurgulandı.

BONSERVİSİNE 6 MİLYON EURO

Rapid Wien altyapısında yetişen Yusuf Demir, 2021-2022 sezonunda 500 bin euro bedelle Barcelona'ya kiralandı. 19 yaşındaki oyuncu için Galatasaray sezon başında Rapid Wien'e 6 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Yusuf Demir bu sezon Galatasaray'da 6 maçta forma şansı buldu ve gol ya da asist üretemedi. Avusturyalı oyuncunun güncel piyasa değeri 7 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor. Genç oyuncunun Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2023, 14:55
YORUM EKLE