Şenol Güneş 'Şişman' dedi, Okan Buruk transfer için onay verdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in veto ettiği Marcelo'ya Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan veto geldi.

Şenol Güneş 'Şişman' dedi, Okan Buruk transfer için onay verdi

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’in “şişman” olduğu için veto ettiği Marcelo’ya Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, ''Marcelo, Marcelo’dur'' diye yaklaştı. Sarı-kırmızılılar, Marcelo için OIimpiacos’tan laktik testi ve sağlık raporları talep etti. Gelecek raporlara göre Brezilyalı sol bekle ilgileneceki. Katalanlara göre bu ihtimal çok yüksek.   

Gazete haberini Sport'ta daha önce bildirdiğimiz gibi, Marcelo Olympiacos'ta sezona iyi bir başlangıç ​​yapmadı. Eski Real Madrid oyuncusu, kendisini bir futbol efsanesi olarak takdim eden Yunan ekibine taşınmasının yarattığı beklentileri karşılayamamakla kalmadı.  Performansı o kadar düşüktü ki, Yunan şampiyon sözleşmesini feshetmeyi düşünüyor.

Brezilyalı bek, emekli olduktan sonra beyaz kulübün elçisi olarak Real Madrid'e dönmek için kapıyı açık tutuyor. Ancak henüz zamanı gelmedi. Marcelo spor kariyerine hız vermek istiyor ve düşündüğü olasılıklardan biri, Real Madrid'in alt kategorilerinde gelişen oğlu Enzo'ya yakın olmasını sağlayacak bir seçenek olan La Liga’ya geri dönmek var.

Getafe; River Plate'den Angileri ve Marsilya’dan Amav’yi aldı. Ancak ikisi de kendini kanıtlamayı başaramadı. Getafe koçu Quique Sánchez, sağ bek Juan Iglesias ve stoper Gastón Álvarez'i sol tarafta kullanmak zorunda kaldı. 

Getafe, Marcelo’yla ilgilenen tek takım değil. 34 yaşındaki Brezilyalı sol bekin başka bir olasılığı daha  var. Galatasaray da kış transferi pazarı açılır açılmaz Marcelo’yu saflarına dahil etme seçeneğini değerlendirecek.

KARİYERİNİ REAL MADRİD'DE GEÇİRDİ

Marcelo, kariyerinin büyük kısmını Real Madrid'de geçirdi. 2007 yılında Real Madrid'in 6.5 milyon Euro ödeyerek, Fluminense'den aldığı sol bek oyuncusu, 15 yıl başkent ekibinin formasını terletti. Sezon başında ise Yunanistan'ın Olimpiakos takımına transfer oldu.

MARCELO, BU SEZON BEŞ MAÇTA FORMA GİYDİ

Marcelo, bu sezon Olimpiakos'a bedelsiz olarak transfer oldu. Yunanistan'da bekleneni veremeyen Marcelo, 5 maçta şans bulabildi. Gol ya da asist katkısı veremedi. 

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2022, 13:09
YORUM EKLE