Serdar Ali Çelikler: "Ben olsam maçtan sonra kovardım; bütün Fenerbahçeliler, Galatasaray’a attığın çiçeklerin farkında"

Galatasaray'ın 7-0'lık Başakşehir maçı galibiyetinin yankıları sürüyor.

Serdar Ali Çelikler: "Ben olsam maçtan sonra kovardım; bütün Fenerbahçeliler, Galatasaray’a attığın çiçeklerin farkında"

Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Başakşehir - Galatasaray maçı sonrasında Emre Belözoğlu'nun yaptığı açıklamalarla ilgili konuştu.

Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

-BEN OLSAM KOVARDIM-

"Emre Belözoğlu'na bir çift lafım var. Göksel Gümüşdağ olsaydım sana çok ciddi bir uyarıda bulunurdum, belki de Galatasaray maçından sonra ya kovardım ya da kovmaktan beter ederdim. Çünkü bütün oyuncularını yerin dibine soktun. 'Bundan sonra bunlarla nasıl çalışacaksın?' derdim. Büyük hocalar, büyük mağlubiyetler alır. Büyük mağlubiyetler alınmadan da büyük hoca olunmaz ama büyük hocalar, büyük mağlubiyetlerden sonra nasıl davranmasını bilen hocalardır. Hiçbir hoca, 'Bizim seviyemizi gösterdiler' dememiştir. Bu sna önemli bir ders olsun."

-FENERBAHÇELİLER, GALATASARAY'A ATTIĞIN ÇİÇEKLERİN FARKINDA-

"Bütün Fenerbahçeliler, Galatasaray’a attığın çiçeklerin farkında. O yüzden 'milli takımdan sonra Galatasaray'ın hocası olma ihtimali, Fenerbahçe'nin hocası olma ihtimalinden daha fazla dedim ama ne oradaki Galatasaraylıların büyük çoğunluğunu kazanabilirsin, Fenerbahçelilerin de birçoğunun gönlünden düşersin."

-DÖNÜM NOKTAN OLSUN-

"Hedefinde milli takım varsa, çiçek atmaktansa, kendi oyuncularını yerin dibine sokmaktansa işini iyi yapacaksın. İki camiaya da yaranmaya çalışma. Kabul edersen eğer benden sana ağabet tavsiyesi. 7-0 yenilmek senin dönüm noktan olsun."

-BEN ICARDI'CİYİM-

"Benim Icardi'ci olduğum bilinir. İlk haberini veren de benim. Çok büyük golcü ama transfer etmesi zor, idare etmesi zor, eşine vereceğin para ayrı. Anca sen bu adamla oynamaya başladığında farkı gördün. Adamın gol kutlamasında altına yazanlar Mbappe, Neymar falan. Demek ki çocuk seviliyor. Icardi'nin penaltı bile net. Haydi kurtarsanıza göreyim. Net vuruyor, çat. Adamı strese sokmuyor. Fıstık gibi vuruşlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2022, 17:36
YORUM EKLE