Serdar Ali Çelikler: "Bence grubun en iyi ikinci takımı, ben de olsam Allianz Arena'da o dakikada..."

Galatasaray, Bayern Münih'i büyük zorluklar çıkardığı karşılaşmadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı.

Serdar Ali Çelikler: "Bence grubun en iyi ikinci takımı, ben de olsam Allianz Arena'da o dakikada..."

Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çelikler'in açıklamaları şu şekikde:

"BENCE GRUBUN EN İYİ İKİNCİ TAKIMI GALATASARAY"

"Grubun en iyi takımı belli, Bayern Münih. Bence grubun en iyi ikinci takımı da Galatasaray. Manchester United'ın kendi problemleri var. Kadrosu da 'Vay Manchester United' kadrosu değil. Galatasaray'ın kadrosunun yapısı itibariyle Manchester United'dan eksiği yok. Bana göre birçok yönden fazlası var."

"KOPENHAG, KADROSUNUN ÜSTÜNE İŞ YAPAN BİR TAKIM"

"Kopenhag, enteresan işler yapıyor. Galatasaray'dan 1 puan aldı. Bayern Münih'ten neredeyse 1 puan alıyordu. Manchester United karşısında deplasmanda son dakikada penaltı kaçırdı, evinde de yendi. Kopenhag, kadrosunun üstünde iş yapan bir takım. Bayern Münih, kendini kasmadan 12 puan yaptı. Kadro kalitesi ve çok uzun zamandır birlikte onyayan kadrosu var. Ayrıca Bayern Münih özgüveni..."

"BİRAZ KISMETSİZ BİR MAÇ OLDU"

"Galatasaray'da bu maçta öndeki 4 oyuncu da kötü oynadı. Zaten Bayern Münih'e karşı 2-3 tane pozisyona girersin. Zaha'nın o dönen topu gol yapması lazımdı. Ziyech'in artık o sol ayağıyla topa vurması lazımdı. Açıkçası saçma sapan bir maç oldu. İki pozsiyondan birini atacaktın. Bir duran topta golü attılar. Biraz kısmetsiz bir maç oldu."

"BEN DE OLSAM KAZIMCAN'I SOKMAZDIM"

"Okan hocayı eleştirecek bir şey bulmuyorum. Ben de olsam Allianz Arena'da o dakikada ve o streste Kazımcan Karataş'ı sokmazdım. Orada Nelsson'a güveneceksin." 

"GALATASARAY, MANCHESTER UNITED'A YENİLMEZ"

"Galatasaray, her anlamda Manchester United'dan daha iyi bir takım. Ten Hag'ı gönderirlerse kötü. Orada iş kopmuş. Galatasaray, Manchester United'a yenilmez. Öndeki dörtlü bütün topu Icardi'ye atmamalı. Artık onların da numaralarını göstermesi lazım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habesarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2023, 23:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Uğur Erkay
Uğur Erkay - 7 ay Önce

Galatasaraylı olmaktan bir kez daha gurur duydum.Şu anda dünyanın en iyi yakınına karşı ezılmeden oynuyor,pozısyonlara giriyor,milimetrik ofsayt sebebıyle attığın gol sayılmıyor ve 80 dk berabere götürdüğün maçta 2-1 yeniliyorsun.
Gruptan çıkacağımıza yürekten inanıyorum.