Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'dan 4.5 milyon Euro falan istiyormuş, ben olsam daha geniş kapsamlı teklif yapardım"

Galatasaray, Süper Lig'de 24. şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerliyor.

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'dan 4.5 milyon Euro falan istiyormuş, ben olsam daha geniş kapsamlı teklif yapardım"

Neo Spor Youtube kanalında Serdar Ali Çelikler, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

"SANIRIM 10'A ÇIKACAK"

"Okan Buruk'un bir taktik çalışması vardı. Galatasaray, 6-1 öndeyken hücum pres yapıyor. Bu 'Ben istiyorum, yetmiyor' demek. Fenerbahçe 10 averaj öndeydi. Şimdi 6 averaj Galatasaray önde. Sanırım bu 10'a çıkacak. Galatasaray, 'Bunları kim durduracak?' pozisyonuna geldi."

"ZIYECH'İ BİR ŞEKİLDE İDARE ETTİLER"

"Hakim Ziyech, saçından tırnağına topçu ama başta oynamadı. Hatta 'Afrika Kupası'ndan sonra gelmeyeceğim' diyordu. Bir şekilde idare ettiler. Okan hocanın öyle becerisi var."

"OKAN BURUK İSYAN ETMİYOR"

"Okan Buruk, futbolcularıyla iyi geçiniyor, isyan etmiyor ve sırtını sıvazlıyor. Yapılan veya yapılmayan transferlere de isyan etmiyor. Bu da öne çıkan saha dışı özelliği."

"ICARDI'NİN ANTRENMAN YAPTIĞINI HİÇ SANMIYORUM"

"Icardi'nin hala 5-6 kilo fazlası var. Sakat sakat oynuyor. Hafta içi antrenman yaptığını hiç sanmıyorum ama işte kaleye vurunca oluyor abi. Gol ve asist yapmadığında bile mesela Mertens ve Ziyech'in gollerinde boş koşusu var. Onlar asist değil ama alan boşaltma."

"MERTENS, 4.5 MİLYON EURO İSTİYORSA KALMASIN"

"Mertens, 4.5 milyon Euro maaş istiyorsa kalmasın. Açık söyleyeyim. Veren varsa gitsin. Mantıklı davranmak lazım. Söylenen o ki mevcut kontratı kadar 4.5 milyon Euro falan istiyormuş. MLS ve Arabistan'dan teklif varmış. Ben olsam daha geniş kapsamlı teklif yapardım. 'Bu sene 3 milyon Euro al, takım zaten iyi gidiyor, primlerle falan 3.5 milyon Euro olur. Seneye bırak ve hemen kulübeye gel, yardımcı antrenörümüz ol' teklifi yaparım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2024, 23:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah
Abdullah - 2 hafta Önce

Sana mı kaldi la Ali bırak geyik yapmayı aç karnınızı bile GS. Yorumculuğu dan doyuruyorsunuz GS düşmanları sizi başka şey al ağzına GS alma büyük delir