Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'ın istemesini şaşırtıcı buldum ama belki Okan hoca ısrar etmiştir"

Galatasaray'da yeni sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor.

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'ın istemesini şaşırtıcı buldum ama belki Okan hoca ısrar etmiştir"

Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'IN EN BÜYÜK AVANTAJI..."

"Galatasaray'ın en büyük avantajı Erden Timur ve Cenk Ergün. Artı Erden beyin daha sonradan kadroya kattığı Fatih Demireli gibi isimler. Neden? Bunlar 'Tsimikas'ı çekebiliriz, Joao Felix'i kiralayabiliriz'gibi fikirler çıkarabilirler. Avrupa futbolunu bilen Fatih Demireli'den ve bütün uluslararası menajerlerle çok iyi arkadaş olan Cenk Ergün'den bu isimler geçer. Böyle bir yapılanma Fenerbahçe'de yok. O yüzden Galatasaray başarılı oluyor, Fenerbahçe olamıyor."

"GALATASARAY, DENİZE AÇILMIŞ"

"Joao Felix'e bu sene gidersin, şartlarda anlaşamazsın ama seneye gelir. Bir opsiyon doğar, öyle alırsın. Bu işler denize oltayı atmaya benzer. Sen daha büyük bir balık için atarsın, ondan biraz daha küçüğü gelir ama sen artık denizleri ezberlersin. Galatasaray, şu anda o denizlere hakim olma aşamasında. Fenerbahçe ise hiç bilmediği sularda. Fenerbahçe başka balıkçının getirdiğini alıyor, Galatasaray kendi teknesiyle gidiyor. Galatasaray, denize açılmış." 

"İKİ TANE İYİ TRANSFER BEKLİYORUM"

"Galatasaray'dan iki tane iyi transfer kesin bekliyorum. Paredes bunlardan biri değil. İyi bir futbolcu ama bence alınması gereken bir orta saha değil. Top taşıyabilen oyuncu seviyorum. Sergio Oliveira'yı satamazsın. Keşke satsan ama kimse 3,5 milyon Euro maaş ona vermez. Mertens'in yerine 10 numara bakmalarını doğru buluyorum." 

"TALISCA'YI ŞAŞIRTICI BULDUM"

"Galatasaray bakış açısına göre Talisca'yı biraz şaşırtıcı buldum. Belki skorer olduğu için Okan hoca istemiştir, ısrar etmiştir. Galatasaray bakış açısına göre Ludovic Blas'ı mantıklı buluyorum."

"ICARDI GİDERSE ANLAYIŞLA KARŞILAMAK LAZIM"

"Icardi, 9 milyon Euro net maaş alıyor. Galatasaray verebilecek mi? Araplar istemese de... Icardi çok sevse de 7 milyon Euro ister. '3 milyon Euro'ya kalıyım' demez. Metin oktay değil bunlar. O yüzden zor. Galatasaray yönetimine anlayış göstermek lazım. Eğer Icardi giderse anlayışla karşılamak lazım." 

"JOAO FELIX NE DEMEK ABİ?"

"Galatasaray'ın iyi bir transfer dönemi geçireceğini düşünüyorum. Joao Felix ne demek abi? Bugün alamazsan yarın alabilirsin. Ayrıca bugün de alabilirsin." 

"NE OLURSA OLSUN TORREIRA'YI SATMAM"

"Ben olsam Torreira'yı bırakmam. Ne olursa olsun onu satmam. Torreira Icardi gibi değil, benim bonservisli oyuncum. Ama Nelsson, artık gitmek istiyor, onu biliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2023, 00:09
YORUM EKLE