Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray maçını izlerken ayağa kalıp 'Bu nedir ya?' dedim, gerçekten muazzam"

Galatasaray, ligde ve Avrupa'da yoluna namağlup bir şekilde devam ediyor.

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray maçını izlerken ayağa kalıp 'Bu nedir ya?' dedim, gerçekten muazzam"

Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY MAÇINI İZLERKEN AYAĞA KALKIP 'BU NEDİR YA?' DEDİM"

"Ziyech, niye sevinmedi biliyor musunuz? Çünkü kendisine kızdı. 42 dakika sahanın en kötüsüydü. Aşırı kötü oynadı. Pasları, ortaları falan auta attı. Golü attıktan sonra kendi kendine 'Sen busun işte. Bu dakikaya kadar kötüydün. İşte attın golü. Aferin sana.' diyor. Ben onu anlıyorum. Zaten böyle hırsı olmazsa kendisini eleştirmezse büyük oyuncu olamazsın. Golü de zaten ilk kontrolünde attı. Gol atmak için kontrol etti. Muazzam bir yetenek. 'Televizyonun karşısında kalkıp bu nedir ya?' dedim. Müthiş güzel bir gol."

"KEREM, DAHA NE YAPACAK?"

"Kerem Aktürkoğlu konusu... Siz kimsiniz abi? Çocuğa 'Bir daha oynama' falan diyorlar, saçmalamayın. Kerem Aktürkoğlu vurdu, direkten döndü. Diğerleri de öyle kolay pozisyonlar değil. Icardi, Zaha'ya verdi, atabildi mi? Zaha'ya da 'Bir daha oynama' diye yazsana. Kerem'i de yemeyin, ayıp denen bir şey var. Kerem, daha ne yapacak? Bu çocuk kendisini daha nasıl kanıtlayacak?"

"TETE, İYİ OYNUYOR"

"Tete iyi oynuyor. Savunmaya yardımı da iyi. Çocuk kendisini vermiş. O iyi bir şey." 

"OKAN HOCANIN ÜSTÜNE ÇOK FAZLA GİDİLİYOR"

"Okan hocayı da artık bu kadar eleştirmeyin, yapmayın. Okan hocanın üstüne çok fazla gidiliyor. O ada artık nihayet 'Bu takımın lideri benim' dedi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2023, 08:58
YORUM EKLE