Serdar Ali Çelikler: "Okan Buruk hiç çekinmedi ve söyledi ama dinlemediler"

Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarının lig ve Süper Kupa'da art arda oynanması ile ilgili tartışmalar sürüyor.

Serdar Ali Çelikler: "Okan Buruk hiç çekinmedi ve söyledi ama dinlemediler"

Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe - Galatasaray derbisiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

"HER MAÇ GÖRMEKTEN BIKTIM"

"Torreira her maç 3 kere kendini yere atıyor. Sadece Fenerbahçe derbisi özelinde söylemiyorum. Her maç bunları görmekten bıktım. Mertens de bu huylarına devam ediyor. Şimdi hiç yapmayan adam Sacha Boey de başladı."

"HAKLISIN AMA GÖZÜNÜN ÖNÜNDEN GİTMESİN"

"Okan hocam, Kopenhag, Karagümrük ve Fenerbahçe maçlarında hiçbir şey oynamadın. Tamam bağırıyorsun, kısmen haklısın ama bunlar da gözünün önünden gitmesin."

"OKAN BURUK SÖYLEDİ AMA DİNLEMEDİLER"

"Süper Kupa tarihinin ertelenmesi için Okan Buruk açıklama yaptı, çağrıda bulundu ama yöneticiler kendisini dinlemedi. İsmail Kartal bir şey söylemedi ama Allah'ı var, Okan Buruk hiç çekinmedi."

"FENERBAHÇE -1 PUAN GERİYE DÜŞTÜ"

"Galatasaray, evinde Fenerbahçe'yi 1-0 yenerse her türlü ikili averajı almış olacak. Fenerbahçe'nin genel averajı Galatasaray'dan 30 gol de fazla olsa çok bir şey ifade etmeyebilir. Bu yüzden Fenerbahçe -1 puan geriye düştü diyebiliriz."

"SENDE BARIŞ ALPER YILMAZ BİLE YOK"

"Fenerbahçe'nin kadrosunda çok yanlış yapılanmalar var. Sende Barış Alper Yılmaz bile yok. Olsa son 10 dakika savunma arkasına koştururdun, 1-2 pozisyona girerdin." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2023, 22:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Necat Zengin
Necat Zengin - 4 ay Önce

Bu takıma etki yapacak direk oynayacak 3.4 oyuncu lazım solbek 8 numara 10 numara ve golcü muhakkak alınmalı icardinin iyileşmesi beklenemez şu an faydası yok