Serdar Ali Çelikler: "Okan Buruk'u çok dinlemiyormuş, Galatasaray'dan aldı ve götürdü"

Galatasaray'da transferde çalışmaları hareketli bir şekilde sürüyor.

Serdar Ali Çelikler: "Okan Buruk'u çok dinlemiyormuş, Galatasaray'dan aldı ve götürdü"

Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

"ZANIOLO, OKAN HOCAYI DİNLEMİYORMUŞ"

"Galatasaray, Zaniolo'yu satarak bence doğru bir iş yaptı. Zaten duyduklarımıza göre Zaniolo, Okan hocayı çok dinlemiyormuş. Bir problem vardı, Gardi devreye girdi. İyi bi menajerin böyle bir avantajı var. Galatasaray'dan aldı, Aston Villa'ya götürüyor. İyi de bir para kazandırıyor."

"ZAHA, DURDURULAMAZ BİR OYUNCU"

"Wilfried Zaha çok iyi bir futbolcu. Özellikle deplasman derbileri ve Şampiyonlar Ligi'ndeki deplasman maçlarında alan bulduğunda durudrulamaz bir oyuncu olacağını göreceğiz. Çok iyi bir transfer."

"1 NUMARA İHTİYAÇ SERGIO OLIVEIRA'NIN YERİ"

"Galatasaray'ın ihtiyaç listesinde 1 numaraya Sergio Oliveira'nın yerine oyuncu yazıyorum. Ben o tip bir oyuncuyu tutmam. Topsuz oyunda yok. Oraya bir tane daha Torreira gibi koşucu lazım. Guendouzi ve De Paul olabilir. Mesela Paredes olmaz. Ben onu tutmuyorum, ne yapıyor ki? Nelsson satılırsa biri Sergio Ramos olmak üzere iki tane stoper lazım. Satılmazsa da bir tane derinlik yaratacak stoper lazım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2023, 00:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Aşık
Mehmet Aşık - 9 ay Önce

Serdar ali çelikler gs adına çalışan fenerli gözüken yorumculardan, özüne dönmüş. Henüz feneri gömecek mevzu bulamadığı için gs hakkında yorumlar yapıyor. Transferler yapılırken iki ay kayboldu, ortada gözükmedi zaten.