"Sergio Oliveira, Galatasaray'dan ayrılabilir"

Galatasaray'da iç ve dış transferde önemli gelişmeler yaşanmaya başladı.

"Sergio Oliveira, Galatasaray'dan ayrılabilir"

Galatasaray'da bir yandan şampiyonluk bir yandan da önemli transferlerin heyecanı yaşanıyor.

Futbol yorumcusu Özgür Sancar, Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Sancar'ın açıklamaları şu şekilde:

"OLIVEIRA, GALATASARAY'DAN AYRILABİLİR"

"Sergio Oliveira'nın ayrılma olasılığının olduğu kanaatindeyim. Oliveira, Galatasaray'dan ayrılabilir. Galatasaray, onun yerine sağlam bir oyun kurucu alabilir. Çünkü pas yüzdesi yüksek bir oyuncuya şiddetle ihtiyaç var. Oliveira hem takım savunması hem de topu doğru kullanma açısından doğru düzgün yapamıyor. Çünkü baskıya gelebilecek bir oyuncu değil. Bu nedenle Galatasaray'da sürekli olabileceği kanaatinde değilim. Mertens'in yerine bir oyuncu alınacağını düşünüyorum."

"ERDEN TİMUR YOĞUN ÇALIŞIYOR, DI MARIA İKNA EDİLEBİLİR"

"Erden Timur'un yoğun bir çalışma yürüttüğünü biliyorum. Di Maria, Juventus ile sözleşme uatmayacak. Juventus'da işler zor. Di Maria da mesafeli davranıyor. Juventus ile sözleşme yenilemek istemediğini biliyordum. Galatasaray için Di Maria'nın çok önemli bir opsiyon olduğunu biliyorum. Galatasaray, Di Maria ile iyi bir sözleşme yapabilir. Sözleşme süresi de Di Maria için önemli. İkna edilebileceğini ve Galatasary'a transferinin mümkün olduğunu düşünüyorum."

"ZANIOLO'NUN KALACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

"Zaniolo'nun kalacağını ve Rashica ile birlikte Galtasaray'ın en etkili oyunculardan biri olacağını düşünüyorum. Bu şekilde daha iyi rakamalara satılabilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2023, 23:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
alper öztürk
alper öztürk - 12 ay Önce

yorum yok