Serhan Türk: "Galatasaray'ın seviyesinde olmadığını söylediler ama taş gibi top oynadı"

Galatasaray, Molde deplasmanında 3-2 galip gelerek Şampiyonlar Ligi hedefine çok yaklaştı.

Serhan Türk: "Galatasaray'ın seviyesinde olmadığını söylediler ama taş gibi top oynadı"

Galatasaray muhabiri Serhan Türk, 343 Digital Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Türk'ün açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI HAKKINDA ARTIK KONUŞMAYA GEREK YOK"

"Sabah 6'da İstanbul'a döndü Galatasaray. Maç özelinde konuşursak 3. gol içimizi ısıtan gol oldu. Icardı hakkında artık konuşmaya gerek yok eğer Icardi gibi bir oyuncuya sahipsen Şampiyonlar Ligi'ne gidiyorsun."

"YUNUS AKGÜN TAŞ GİBİ OYNADI"

"Şimdi biz hep suçlu arıyoruz, hep bir problem arıyoruz. Yunus Akgün için 'Galatasaray'ın seviyesi değil' deniyordu dün taş gibi top oynadı. Bu oyunculara haksızlık yapılıyor. Üstlerinde Galatasaray forması var her şeyden önce."

"RAMOS'TA ORTA YOL BULUNACAK"

"Sergio Ramos'ta 13 milyon Euro seviyelerinde başlayan pazarlık 9 milyon Euro'ya kadar düştü. G.Saray'ın kasasından çıkacak para 4-4.5 milyon Euro. Transferde orta bir yol bulunacağını ve önümüzdeki günlerde sıcak saatler yaşanacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2023, 12:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Eyüp yıldırım
Eyüp yıldırım - 9 ay Önce

Ramosun manejerleri bizim medyayı spor yorumcularini bayağı etkilemiş transferi için birlikte çaba veriyorlar eğer Avrupa'da istediği ücreti veren bir kulüp olsaydı ramos çoktan imza atmıştı eğer GS alırsa 37 yaşındaki bir futbolcuya o paraları verirse yazık o taraftarın ekmeğinden kesip kombine aldığı paralara bir kulüp batarsa böyle batar