Serkan Akcan: "Galatasaray'ın yıldızı değil, sorunu! Oynadıkça daha da kötüleşiyor"

Galatasaray, Bandırmaspor engelini 4-2'lik skorla geçti ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Serkan Akcan: "Galatasaray'ın yıldızı değil, sorunu! Oynadıkça daha da kötüleşiyor"

Fanatik Gazetesi yazarı Serkan Akcan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Akcan'ın açıklamaları şu şekilde:

"VINICIUS, OKAN BURUK ADINA KAZANIMLARDAN BİRİYDİ"

Türkiye Kupası maçları Okan Buruk için kadrodaki tüm seçenekleri görme seanslarına dönüyor doğal olarak. Merakla beklenen yeni transfer Carlos Vinicius’un performansıydı. Icardi standartlarına alışmış bir takımın santrforu olmak elbette kolay değil ama Vinicius’un atletizmi, oyun bilgisi, pozitif enerjisi ve ilk maçında golle tanışması gecenin Okan Buruk adına kazanımlarından biriydi. 

"İYİ BİR FİKİR OLUP OLMADIĞI ÇOK SU GÖTÜRÜR"

Barış Alper Yılmaz sağ bek, Kazımcan Karataş sol bekte başlarken Berkan Kutlu bu kez sol stoperde oynadı. Anladığım kadarıyla Buruk, pozisyonunu esnettiği oyuncu sayısını artırmanın peşinde. Barış’ın 6 farklı pozisyonda oynama kabiliyetinin keşfi hocayı cesaretlendirmiş olabilir. Berkan’la ilgili de planının bu olduğu dün gece net şekilde görüldü. Ama bunun iyi bir fikir olup olmadığı çok su götürür. Berkan topu kullanmada avantajlı olsa da yenen 2. golde olduğu gibi pozisyon alma konusunda hayli zayıf.

"NDOMBELE BİR YILDIZ DEĞİL, BİR SORUN"

Galatasaray’ın Ndombele diye bir yıldızı yok, bir sorunu var. Depar atmadan maç bitiriyor, ikili mücadeleden kaçıyor, hızlı hücumlarda zaten yok, oynadıkça daha da kötüleşiyor. Fransız orta sahanın senaryoyu bir yerde pozitife çevirmesini bekleyen Galatasaray taraftarları onu izledikçe daha da umutsuzluğa kapılıyordur. Ndombele’nin oynadığı her dakika Galatasaray’ın gençlerinin geleceğinden çalıyor gibi görünüyor.

Bandırmaspor’un 40’ta 3-0 geri düşmesine rağmen reaksiyonu maçın kalitesini yükselten detaylardan biriydi. Hüseyin Eroğlu 65’te oyunun merkezine Mulumba’yı aldıktan sonra Galatasaray’ın değişikliklerle sahada gençleşmesini avantaja çevirmeyi başardı.

Kaynak: Serkan Akcan / Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2024, 09:20
YORUM EKLE