Serkan Korkmaz: "Galatasaray'da bu adama ne oldu?"

Galatasaray, Süper Lig'in 27. haftasında Nef Stadyumu'nda Adana Demirspor'u 2-0 mağlup etti.

Serkan Korkmaz: "Galatasaray'da bu adama ne oldu?"

Fotomaç Gazetesi yazarı Serkan Korkmaz, Galatasaray - Adana Demirspor maçını yorumladı.

Korkmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

Rashica ve Kerem'in dağınıklığı beklendikti, hatta sakatlıktan dönen Mertens'i de pek yadırgamıyordum ama Icardi ilk yarıdaki performansıyla "N'oldu bu adama" dedirtmişti bana. Biraz Oliveira, biraz Torreira ve gole en yakın isim olarak stoper Abdülkerim dışında, Adekugbe de takımı ayakta tutan isimler arasındaydı.

Muslera'yı çaresiz kılan iki eski Galatasaraylı'nın (Akbaba ve Onyekuru) şutları direği bulurken sarı kırmızılılar ilk 45 dakikayı şanslarının da yardımıyla golsüz tamamlamayı başardı. İşin daha da acayibi sahanın en iyisiyse bir başka eski Galatasaraylı Ndiaye idi.

Hem Kerem hem Rashica fazlaydı, Mertens yüzde 30'uyla oynuyordu. En az biri ivedilikle çıkmalı ve Buruk ikinci yarıya Zaniolo'yla başlamalıydı. Icardi 70. dakikaya kadar vites büyütmezse Gomis'i sahaya sürmek elzemdi. Bir yandan da Ndiaye performansı önderliğindeki konuk takımı durdurmak da gerekiyordu.

Okan hocanın ofansif riskler alması kaçınılmazdı; tabii eğer bir puana razı değilse. Keza galibiyete yakın taraf Demirspor gibi görünüyordu. Enteresandır ikinci devre aynı on birlerle başladı. En azından Rashica ile Kerem artık daha derli toplu oynuyorlardı.

Maçın ilk bir saati biterken sahadaki oyunculardan altısı sarı kart görmüş, maçın 22 kişiyle tamamlanma olasılığı hayli azdı. Mertens kötü oyununun üzerine bir sarı kart görünce Zaniolo'nun kimin yerine gireceği netleşmiş oldu. Birkaç dakika sonraysa Midtsjö, Oliveira'nın yerine oyuna dahil oldu. Oliveira'nın da somurtarak kenara çıktığı o dakikada Norveçli'nin kariyerinin ve sezonun en önemli gollerinden birini atacağını kim bilebilirdi ki? Bakalım, dünkü maçta sadece son on dakikayı domine edebilen Galatasaray'da, Midtsjö ve Zaniolo böyle oynarken, Okan Hoca hala aynı isimlerde ısrarcı olmayı sürdürecek mi?

Kaynak: Fotomaç
 

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2023, 12:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf Keçeli
Yusuf Keçeli - 1 yıl Önce

Bir yorumcununun her söylemini düşünüp konuşarak aktardığını düşünmüyorum adekugbe ye olan övgüyü sahada olan biri olarak söylüyorum çok tutuk ve heyacanlı oynadı ve performansı çok ama çok düşüktü

Zafer Piliçoğlu
Zafer Piliçoğlu - 1 yıl Önce

Adamı topla buluşturduğun zaman harikalar yaratıyor. İlk yarı bir tane adam gibi pas alamadı ayağına. Ya önüne ya arkasına top atarsan adamı da sogutursun maçtan. Adekugbe bizde yedek bile olamaz. Kerem top ezmekten başka bir şey yapmadı. Yedek girenler ilk 11 de başlamalı. Derbi zor geçer bu gidişle...

Fanatik gs li
Fanatik gs li - 1 yıl Önce

Bence de adekugbe gs ya yakışan bir oyuncu değil ama su bir gerçekki martens olmazsa bu takim cok kotu bir oyuncuyami bagliyizya kimigirdirirse yerine oynayacak arkadas bjk bizi sampiyon yapti bos verin gerisini