Serkan Korkmaz: "Üzülerek söylüyorum, Galatasaray bir kişi hariç doğru yolda"

Galatasaray ve Fenerbahçe, zirve yarışında kayıpsız olarak yoluna devam ediyor.

Serkan Korkmaz: "Üzülerek söylüyorum, Galatasaray bir kişi hariç doğru yolda"

Fotomaç Gazetesi yazarı Serkan Korkmaz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Korkmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"ENTERESAN BİR MAÇ YAPTILAR"

Ev sahibinin isim sponsoru konuk ekibin stat isminde. Ev sahibinin stat ismi, Galatasaray'ın yaşayan efsanesinin ismi. Rams Başakşehir ile Galatasaray yine enteresan bir maç yaptılar. Geçen yıl Fatih Terim Stadı'nda, Jesus'lu Fenerbahçe'nin ''şampiyonluğun en güçlü adayı'' unvanını kaybettiği maç oynanmıştı Başakşehir ile Galatasaray arasında. O günden sonra Buruk ve talebeleri ''şampiyonluk yarışında biz de iddialıyız'' demiş, haftalar ilerledikçe kazandıkları maçlar ve rekor galibiyet serilerinin ardından da ipi göğüslemişlerdi.

"YEPYENİ BİR GALATASARAY SAHNEDEYDİ"

Keremler ve Nelsson yedekte, Ziyech, Tete, Sanchez sahadaydı. Kazımcan'ın erkenden sakatlanıp çıkmasına Kaan Ayhan'ın girişi de eklendiğinde artık ''yepyeni bir Galatasaray'' sahnedeydi. Abdülkerim soldan bindiriyor, Tete, Ziyech, Oliveira, Icardi ve rakip kareyi arıyordu.

"TETE'Yİ ÇOK BEĞENDİM"

Tete'yi çok beğendim. Bu performansı bekliyordum ama (itiraf edeyim) sandığımdan hayli erken sergiledi. Gol krallığında iddialı Icardi ile Ziyech (attığı tarifsiz gole rağmen) henüz üçüncü viteste bile değiller. Açıkçası, iyi bir sol bek ve önünde Aktürkoğlu (Okan Hoca ikinci devrenin başında oyuna alarak doğru olanı yaptı) ile form tutmuş bir Icardi ve Ziyech ile bu takım çok vicdansız bir hücum takımına dönüşecek diye düşünüyorum.

"OLIVEIRA, 45'TE ÇIKARILACAK KADAR KÖTÜ DEĞİLDİ"

Oliveira henüz ''prime'' döneminden uzak ama 45'te çıkarılacak kadar da kötü değildi sanki. Aktürkoğlu'nun 48'de ayağının tozuyla kazandırdığı penaltıyı Arjantinli süper star ''çıkmaza'' vurunca sarı kırmızılılar hayli rahatladı.

"GALATASARAY DOĞRU YOLDA, MUSLERA HARİÇ"

Her şey yolunda giderken yine bir Muslera hatası, Galatasaraylıların tadını kaçırmayı başardı(!). Sarı kırmızılıların kadrosu her maçı farklı katmanlarda heyecana boğuyor. Misal; Ziyech çıkıp Zaha girerken Çağdaş Hoca ne düşündü acaba? Tam "yıldız yağmuru" bitti derken, Ndombele de Tete'nin yerine oyuna girince aksiyonu bol bir diziye yeni bir karakter daha katıldı adeta. Özetle; Galatasaray hala çok iyi değil ama doğru yolda. Üzülerek yazıyorum; Muslera hariç.

Kaynak: Serkan Korkmaz / Fotomaç

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2023, 21:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
GS
GS - 8 ay Önce

Boş konuşuyorsun, dengi TR de yok Dünya'da az Avrupa'da çok daha az. Düşünerek konuşmak lazım. Bir kaç mac hata ile adam harcanmaz, kaldı ki bu MUSLERA!