Tümer Metin: "50 tane takımım olsa 50'sinde de oynatırım ama Galatasaray'da..."

Galatasaray, takımın tam hazır olmadığı dönemde kritik galibiyetler ve puanlar almaya devam ediyor.

Tümer Metin: "50 tane takımım olsa 50'sinde de oynatırım ama Galatasaray'da..."

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"OLIVEIRA, RAHATSIZ OLABİLİR"

"Oliveira'nın yedek kulübesinde kameralara yansıyan yüzü beni biraz geçen seneye götürdü. Geçen sene duran topların başına geliyor, herkes ona bırakıyor, takımın içinde kendine bir pozsiyon biçmiş, yıldız statüsünde hareket ediyordu. Yine geçen seneki gibi vurmak isteyeceği bir pozisyonda Hakim Ziyech toğun başına geldiği dakika belki yeltendi ama topa gidemedi, bıraktı. Futbolda bir hiyerarşik düzen işlemeye devam ediyor. Oliveira'nın da bu duygudan rahatsız olup biraz problemli bir hale geleceğini düşünüyorum. Bir öngürüdür bu. Çünkü bazı futbolcular bunu çok problem yaratır. Değersizleşmeyi istemezler."

"SANCHEZ'E GÖZÜN KAPALI GÜVENEBİLİRSİN"

Davinson Sanchez'in fiziki avantajları var ama önünde iki tane önemli stoper var. Bence çok rahat gözün kapalı güvenebileceği bir oyuncu. Şampiyonlar Ligi için 'Hazırım' diyor ama Nelsson ve Abdülkerim Bardakcı, hazırsa ikisi oynar."

"KEREM'İ 50 TANE TAKIM OLSA HEPSİNDE OYNATIRIM"

"Kerem Aktürkoğlu'na bir abisi olarak tavsiyem şu. Olduğundan fazla role bürünmesin. Kerem, çok büyük bir yıldız oyuncu değil. Icardi statüsünde bir oyuncu değil. Kendini oradan görüyorsa bu tepkiler normal olmalı ve umursamadan geçersin. Eğer orada değilsen takılırsın ve o da sana zarar verir. Kerem Aktürkoğlu'nu 50 tane takımım olsa 50'sinde de oynatırım. Çünkü değişik oyuncu ama Galatasaray'da çok gereksiz bir rolün altında girdiğini düşünüyorum. Toptan ne zaman vazgeçeceğini bilse çoktan daha büyük mesafe kat etmiş olurdu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2023, 18:04
YORUM EKLE