Ümit Davala: "Galatasaray'da yedek kalmayı kabul etmez, bunu biliyorum"

Galatasaray, Fatih Terim Stadı'nda oynadığı karşılaşmada Başakşehir'i 2-1 mağlup etti.

Ümit Davala: "Galatasaray'da yedek kalmayı kabul etmez, bunu biliyorum"

Markaj Youtube kanalında Ümit Davala, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Davala'nın açıklamaları şu şekilde:

"MUSLERA, KABUL ETMEZ"

"İstanbulspor maçında Muslera'yı dinlendirmek gibi bir formül olabilir ama ben Muslera'nın bunu kabul edeceğini düşünmüyorum. Muslera her zaman oynamak isteyen bir kaleci. Bunu çalıştığım dönemden biliyorum. Muslera'ya çok top gelmezse, oyun içinde olmayan, kafası belki farklı yerde olan bir Muslera izliyoruz. Yanlış bir çıkıştan dolayı Galatasaray golü yedi. Kaval kemiği kırıldığında nasıl çalıştığını da gördüm. Kırık kemikle her gün salona gelir ve çeşitli çalışmalar yapardı. Çok iyi de bir lider. Soyunma odasında sazı da eline alır ve sözünü dinletir."

"ROTASYONU KABUL ETTİREBİLİRSEN DİREKT ŞAMPİYON OLURSUN"

"Geçen sene Gomis ile ilgili sorunlar yaşanmıştı. Bu sene Gomis kalitesinde en az 4-5 tane oyuncu var. Rotasyonu kabul ettirebilirsen direkt şampiyon olursun. Ben bunu şimdiden söyleyeyim. Nabza göre şerbet olacak. Bu tamamen Okan hocanın işi."

"ABDÜLKERİM, YILLARDIR SOL BEK GİBİYDİ"

"Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray'ın yıllardır sol beki gibiydi. İleriye gitti, orta kesti, geri geldi, defansa yardım etti, tekrar bindirdi. Okan hoca, bunu da görmüş oldu."

"NE OLURSA OLSUN OYUNCU ÇIKARKEN ALKIŞLANMALI"

"Maçlara bakınca en çok pozisyona giren Kerem Aktürkoğlu'dur. Pozisyona girmesi önemli. Skor adına bir şeyler yapmaya çalışıyor. Yine penaltı yaptırdı ve skora etki etti. Böyle oynadığı sürece yerini alamazlar. İşler kötü gittiğinde günah keçisi aranır, bunlar da genelde yerli oyuncular olur. Yarın öbür gün Kerem Aktürkoğlu çıkar 1 gol, 1 asist yapar. Ne olursa olsun oyuncu çıkarken alkışlamak gerekiyor."

"SANCHEZ'İ ÇOK BEĞENDİM"

"Davinson Sanachez'i çok beğendim. Hava hakimiyeti gerçekten çok iyi. Topu kazandıktan sonra çok basit oynayan bir yapıya sahip. Süratli bir oyuncu. Arkaya sarkan topları da topluyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2023, 14:05
YORUM EKLE