Serhat Akın: "Galatasaray'da inanılmaz bir şekilde beğendim, Okan Buruk bu maçtan sonra..."

Galatasaray, Başakşehir'i 2-1 mağlup ederek Süper Lig'deki serisini sürdürdü.

Serhat Akın: "Galatasaray'da inanılmaz bir şekilde beğendim, Okan Buruk bu maçtan sonra..."

Gurmespor Youtube kanalında Serhat Akın, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Akın'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'IN LİGE AĞIRLIĞINI KOYACAĞI ZAMAN OLACAK"

"Galatasaray'ın usta ayakları var. Ndombele, Sanchez, Ziyech, Tete ve Zaha hazır olduğu zaman Galatasaray'ın lige ağırlığını koyacağı dönem o zaman olacak. Tete, daha istekliydi. Ziyech, daha hazır değil. Icardi'nin hala aldığı o darbeden dolayı üst baldırında sıkıntı olabilir."

"GALİBİYETİN EN BÜYÜK SEBEBİ TORREIRA"

"Eğer tek başına Torreira, senin ataklarını kesip, senin bütün planlarını bozuyorsa enteresan yani. Çağdaş hocanın dersine nasıl çalıştığını bilmiyorum. Maçın kazanılmasının en büyük sebebi Torreira. Hem önde pres yapıyor hem orta sahayı tutması öndeki oyuncuları da rahatlatıyor."

"SANCHEZ'İ İNANILMAZ BEĞENDİM"

"Davinson Sanchez'i inanılmaz bir şekilde beğendim. Orada bazı şeyleri toparlayacağını gördüm. Sanchez'in indirdiği bütün kafa toplarını Galatasaray oldu."

"ABDÜLKERİM, SOL BEKTE İYİYDİ"

"Abdülkerim Bardakcı sol bekte iyi oynadı. Okan hoca bu maçtan sonra Sanchez, Nelsson ve solda Abdülkerim'i düşenebilir. Böyle bir şey olabilir."

"YA GALATASARAY İŞLERİ ÇOK İYİ YAPTI YA DA..."

"Başakşehir, Galatasaray'a hiçbir anlamda üstünlük kuramadı. Ya Galatasaray işleri çok iyi yaptı ya da Başakşehir bir şeyleri eksik yaptı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2023, 13:34
YORUM EKLE