Sinan Engin: "Galatasaray'da hemen ilk 11'de olmamalı, ben olsam vazgeçmem"

Galatasaray, şampiyonluk yolunda kritik maçlara çıkarken sarı kırmızılı bazı oyuncuların performansının artması bekleniyor.

Sinan Engin: "Galatasaray'da hemen ilk 11'de olmamalı, ben olsam vazgeçmem"

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Engin'in açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI, ŞU AN TAKIMIN EN ZAYIF HALKASI"

"Galatasaray'da herkes ritmini buldu. Kerem Demirbay ön olana çıkıyor. Derrick Köhn geldi formayı bırakmıyor. Kaan Ayhan ve Barış Alper Yılmaz'a diyecek bir şey yok. Ama Icardi tatilden bir türlü dönemedi. Şu anda takımın en zayıf halkası. O durdu mu, bütün takım duruyor. Kerem Aktürkoğlu nereye top atacağını şaşırıyor. Çünkü Icardi ile geçen seneki o dokuyu tutturamadı."

"KASIMPAŞ, BÜYÜK TAKIMLR HER ZAMAN TER GELİR"

"Kasımpaşa asla kolay lokma değil. Yensin veya yenilsin büyük takımlara her zaman ters gelir. Öyle düşük tempoda katı futbol oynamıyorlar. Üstelik birbirlerini tanıyan, altyapıdan çıkan oyuncuları var. Kazanma ihtimalleri de var. Ama ne olursa olsun Galatasaray kadrosu ağır basıyor. Gerçek bu."

"ZIYECH, HEMEN İLK 11'DE OLMAMALI"

"Ben olsam hücumda Barış Alper Yılmaz'dan vazgeçmem. Ziyech iyi oyuncu olabilir ama hemen ilk 11'de olmamalı. Muhtemelen ikinci yarıda şans bulacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2024, 00:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal gur
Kemal gur - 2 ay Önce

Allah nasip ederse sampi Galatasaray