Sinan Engin: "UEFA'dan bana duyum geldi, ciddi bir bilgi aldım, Galatasaray..."

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ve Manchester United maçlarında hakem skandallarına maruz kaldı.

Sinan Engin: "UEFA'dan bana duyum geldi, ciddi bir bilgi aldım, Galatasaray..."

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki son durumuyla ilgili aldığı çarpıcı duyumları aktardı.

UEFA'ya yakın isimlerden istihbarat aldığını aktaran Sinan Engin, şunları söyledi:

"LOZAN'DAN BANA DUYUM GELDİ"

"UEFA lobisinden Lozan'da oturan bir iş adamı arkadaşımdan duyum geldi. Kendisinden ciddi bir bilgi aldım ve bana 'Sevgili Sinan dostum, UEFA lobisinin ve ağır toplarının tercihleri Bayern Münih ve Manchester United'tan yana. Galatasaray'a şans vermiyorlar. Grup sonuncusu yapmak istiyorlar. Takdir haklarını onlara veriyorlar.' dedi.

"REZİL HAKEM YÖNETİMLERİ"

"Maçları izliyorsun, hakemlerin yönetimi rezil bir yönetim. Galatasaray'ın aleyhine kararlar veriyorlar."

"MAÇLARA TEKER TEKER BAKIN, HAK VERİRSİNİZ"

"Galatasaray'ın maçlarına bakın, mesela elemelerdeki hiçbir maçta doğranmadı. Zorlandıkları Molde ve Kopenhag karşısında da hakem facialarıyla karşılaşmadı ama Bayern Münih ve Manchester United müsabakalarında skandalların ardı arkası kesilmedi. Burada bir iş dönüyor. Teker teker maçlara bak hak verirsin." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2023, 02:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Necat zengin
Necat zengin - 5 ay Önce

Şampyonlar liginde Galatasaraya bilerek kasıtlı yapılan hakem hatalarının bir bedeli olmalı bunun bedelide Bayern münchen.ve manchester üniteye hükmen mağlubiyet verilmeli u.e.f yı mahkemeye vermeli galatasaray kulüp başkanları durum ortada susmayalım hakkımızı arayalım hemen susarsak bunun devamı gelir.