Sinan Yılmaz: "25 yıldır böyle bir oyuncu görmedim, Galatasaray'da bu adama bile neler diyorlar"

Galatasaray, Süper Lig'de lider olarak yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Sinan Yılmaz: "25 yıldır böyle bir oyuncu görmedim, Galatasaray'da bu adama bile neler diyorlar"

Eski Açık Youtube kanalında Sinan Yılmaz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI GİBİ BİR SANTRFOR 25 YILDIR GÖRMEDİM"

"Icardi'ye bile neler diyorlar. Ben Icardi gibi bir santrfor 25 yıldır görmedim. 2000'den beri bu seviyelerde bir santrfor görmedim. Bu adama bile denmedik şey bırakmıyorlar. Diyenler 10-12 yaşında çocuklar. Maçı bile doğru düzgün izlemiyorlar. Bunlar üzerinden küsmek, gitmek falan bu tip şeyleri çözmeleri lazım."

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NU DESTEKLEYEN DE BİR SÜRÜ ADAM VAR"

"Yunus Akgün şu takımda olsa belki Barış Alper Yılmaz gibi olacaktı. Barış'a neler diyorlardı ya... Çocuğun ne zekasını, ne tekniğini bıraktılar. Bu işleri çözün, takılmayın. Gitmek, kurutuluş değil. Elbette Kerem Aktürkoğlu'na yapılan eleştiriler ağırdır ama destekleyen de bir sürü adam var. Destekleyenleri de görün ve takılmayın."

"YUNUS AKGÜN, BÜYÜK İHTİMALLE DÖNER"

"Büyük ihtimalle Yunus Akgün döner. Yunus Akgün'ü aslında seviyorlar ama Leicester City'nin FFP sıkıntısı var. Oyuncu satmadan transfer yapamazlar. Yunus Akgün, o yüzden dönebilir. Döndüğü zaman Berkan gibi değerini de bilsin. Küsmenin bir anlamı yok."

"BUFALOLARIN ÜZERİNE ATLAYAN ASLANLAR GİBİLER"

"Galatasaray'ın orta sahası, rakiplerine belgesellerdeki Aslan - Bufalo eşleşmesi gibi saldırıyor. Rakip orta saha ayağına topu aldığı an sağa dönüyor Mertens çıkıyor, sola dönüyor Torreira çıkıyor. Bufaloların üzerine atlayan aslanlar gibiler..."

"FİZİK GÜCÜ YÜKSEK İSİMLERİ HEP YÜKSELTTİ"

"Okan Buruk fizik gücü yüksek isimleri hep yükseltti. Boey, Barış Alper, Vedat Muriqi..."

"AYIN ÖDÜLÜ OLSA KEREM DEMİRBAY ALIR"

"Premier Lig'deki gibi ayın oyuncusu ödülü dağıtılsa Kerem Demirbay alır. Ankaragücü, Beşiktaş ve Rizespor maçlarının en iyisiydi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2024, 12:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ömür
Ömür - 2 ay Önce

Sahada gs 9 kişi biriayağına gelen her topu ezen kerem aktürkoğlu,diğeri parasını vermedikleri için mi acaba varlığı yokluğu belli olmayan icardi,bunu on yaşında çocuklar görüyorum siz göremiyosunuz