Sinan Yılmaz: "Galatasaray'da adamı bitirmeye çalışıyorlar, bence aptalca"

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na yapılan eleştirilere karşı birçok destek de geliyor.

Sinan Yılmaz: "Galatasaray'da adamı bitirmeye çalışıyorlar, bence aptalca"

Vole yorumcusu Sinan Yılmaz, Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu ile ilgili yorumlarda bulundu.

Yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"KEREM'E LİNÇ GİRİŞİMİ VAR"

"Son zamanlarda Kerem Aktürkoğlu'na yapılan bence aptalca bir linç girişimi var. Kerem'in oynamadığı ve yedek başladığı bir Başakşehir maçı var. Hücum aksiyonları yarı yarıya düştü. Hareketliliğin azaldığı maçlarda hücum azalır. Senin açık ara en hareketli, marke edilemeyen ve +1 oyuncun Kerem Aktürkoğlu."

"NEDEN ZAHA VE TETE KAÇIRMIYOR?"

"Gol kaçıran adamın kötü futbolcu olarak yaftalamak tamamen futbol bilmemekle alakalı. Gol kaçıran oyuncu, gol pozisyonuna girebildiği içiniyi futbolcudur. Neden Zaha veya Tete gol pozisyonu kaçıramıyor? Neden her maç Kerem Aktürkoğlu 3-4 gol pozisyonunu kaçırıyor? Çünkü Kerem dinamik bir oyuncu."

"ADAMI BİTİRMEYE ÇALIŞIYORLAR"

"Bizim taraftarımız adamı bitirmeye çalışıyor. Diyelim ki; Bayern Münih maçında kaçırdığı pozisyonlardan dolayı psikoloji olarak etkilendi ve Rizespor karşısında da oynamıyor. Görürüz o zaman Başakşehir maçındaki gibi takımı hücumlarda ne kadar etkilediğini..." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2023, 21:49
YORUM EKLE