"Spalletti aradı ve konuştu, sezon sonunda da Galatasaray'a geri dönecek"

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Luciano Spalletti, Aston Villa'da son dönemde yedek kalan ve bonservisi Galatasaray'da olan Nicolo Zaniolo ile temasa geçti.

"Spalletti aradı ve konuştu, sezon sonunda da Galatasaray'a geri dönecek"

Aston Villa'nın sezon başında Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, İtalya'da gündemden düşmüyor.

EURO 2024 ŞANSI AZALIYOR

İtalyan basını, Zaniolo'nun Aston Villa'da son dönemde yedek kalmasından dolayı 24 yaşındaki futbolcunun EURO 2024'te yer alma şansının da azalmaya başladığını öne sürmüştü.

SPALETTI, ZANIOLO İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Zaniolo için bu kez çıkan haberde, İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Luciano Spalletti'nin, 24 yaşındaki futbolcuyla temasa geçtiği yönünde oldu.

64 yaşındaki teknik adamın, Zaniolo'nun son dönemde yedek kalması nedeniyle endişelerinin arttığı ve yıldız futbolcuyla temasa geçerek durumunu anlamak istediği belirtildi.

ZANIOLO'NUN HEDEFİ İLK 11'E DÖNMEK

Zaniolo'nun sezonun kalan diliminde Aston Villa Teknik Direktörü Unai Emery'yi ikna ederek ilk 11'e geri dönmek ve yaz aylarında düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmayı hedeflediği ifade edildi.

GALATASARAY'A GERİ DÖNECEK

Öte yandan Zaniolo'nun sezon sonunda Aston Villa'da kalmayacağı ve Galatasaray'a geri döneceği iddia edildi. Zaniolo ile Milan, Napoli ve Fiorentina gibi takımların ilgilendiği öne sürüldü.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2024, 18:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
A. Çakmak
A. Çakmak - 2 ay Önce

Nicolas Zaniolo vazgeçilmez bir oyuncu ve karakterini her maçta ortaya koyar. Gelirse de Galatasaray kazanır, satılsa da Galatasaray kazanır.

Gs
Gs - 2 ay Önce

Eee Galatasaray’da kalsaydı emek verseydi her iki taraf içinde iyi olacaktı