Süleyman Hurma: "Galatasaraylılar bildikleri halde bana küfür ediyorlar, aynı gün aradım ve söyledim"

Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçıyla ilgili Galatasaraylı taraftarların tepki gösterdiği konulara Süleyman Hurma'dan cevap geldi.

Süleyman Hurma: "Galatasaraylılar bildikleri halde bana küfür ediyorlar, aynı gün aradım ve söyledim"

Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Süleyman Hurma, Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu.

Süleyman Hurma, Fenerbahçe taraftarlarına bir tribünün tamamının ayrılmasına Galatasaraylı taraftarların tepki göstermesi ve Emre Mor'un Fenerbahçe'ye karşı oynamaması hakkında konuştu.

Hurma'nın açıklamaları şu şekilde:

"İLK GALATASARAY UYGULANDI"

"Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yüzde 30 tribün arttırımı ilk Galatasaray'a uygulandı. Hatta Metin Öztürk Bey ile konuştuk. 'Dolduramazsınız' dedik. 'Doldururuz ama dolduramazsak zararı karşılarız' dedi. 22 bin kişilik yere 6 bin taraftar geldi. Zarar talebinde bulunmadım. Hiçbir Allah'ın kulu 'Niye burayı Galatasaray'a verdin de diğerlerine vermedin?' demedi."

"GALATASARAYLILAR BİLDİKLERİ HAKDE BANA KÜFÜR EDİYORLAR"

"Bu sezon Fenerbahçe de tribünde yüzde 30 arttırım talebinde bulundu. Kabul ettim. Aynı gün yine Metin Öztürk'ü aradım. 'Fenerbahçe talepte bulundu. Talepte bulunmanız halinde size de kabul edeceğim' dedim. Bütün Galatasaraylılar bunu bildiği halde sosyal medyada 1 haftadır bana küfür ediyorlar."

"EMRE MOR'U UYARDIK"

"Emre Mor’un oynaması ayrı, oynamaması ayrı bir dert. Bunun altından nasıl kalkacağız? Kendisini geçmişte yaptığı paylaşımdan dolayı uyardık. Emre Mor’un yerine Can Keleş oynadı ve takımın en iyisiydi."

"HAKEMLER ACINASI DURUMDALAR"

"Hakem konusunu TFF Başkanı'na anlatmaktan yorulduk. Üzülüyorum, hakemler acınası durumdalar." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2024, 22:58
YORUM EKLE