Tolunay Kafkas: "Galatasaray ile görüştük ve maç yaptık, 'Bana vurmaya kalktı' dedi"

Teknik direktör Tolunay Kafkas, hazırlık maçında Halil Dervişoğlu ve Marcao arasında yaşananları anlattı.

Tolunay Kafkas: "Galatasaray ile görüştük ve maç yaptık, 'Bana vurmaya kalktı' dedi"

Trendyol Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü ile yollarını ayıran teknik direktör Tolunay Kafkas, Ajansspor'a açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli teknik direktör, Ümit Milli Takım'ı çalıştırdığı dönemde Galatasaray ile oynanan hazırlık maçında yaşananlar hakkıda konuştu.

Yarıda kalan karşılaşma için Marcao ve Halil Dervişoğlu arasında yaşananlar hakkında iddialar ortaya atılmıştı. Kafkas iddialara yanıt verdi.

"GALATASARAY İLE GÖRÜŞTÜK VE HAZIRLIK MAÇI YAPTIK"

"İngiltere ile maç yapacaktık iptal oldu. Fenerbahçe'de o dönem teknik direktör olarak Erol Bulut vardı, onlar İstanbulspor'la maç almışlardı, sonrasında Galatasaray ile görüştük ve hazırlık maçı yaptık."

"HALİL DERVİŞOĞLU, 'MARCAO BANA VURMAYA KALKTI' DEDİ"

"Ben burada konuşurken milli takım konusunda biz diyorum. Halil'e sordum; 'Fiziki temas olmadı ancak Marcao vurmaya kalktı' dedi. Sonrasında maçı iptal ettik. Bana, 'Bir daha o maçı oynar mısın?' diye sorsan 'Hayır' cevabını veririm."

İsmail Yüksek'in altyaş milli takım kategorilerinde oynaması üzerine eleştirilen Tolunay Kafkas bu konu hakkında da açıklama yaptı.

"Ne yazık ki insanların fanatizm gözlerini kör etmiş, Türk futbolunda organize bir kötülük var. İsmail Yüksek konusunda eleştiriler var. Tümer Metin, Tolunay Kafkas, Dybala ve Kante bunların hiçbir tanesi ne genç ne de Ümit Milli Takım'da oynamış oyuncu değiller. Bu durum buradaki hocaların işlerini kötü yaptığı anlamına gelmez. Ülkemizde oyuncu gelişimi geç olabiliyor. Ben burada bunları söylerken; hata yapmışsam İsmail'den de Fenerbahçe Kulübü'nden özür dilerim. Bizim sürecimizde A Milli Takım'a geçişlerin iyi olduğunu söyleyebilirim."

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2023, 17:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cevdet kaya
Cevdet kaya - 7 ay Önce

Şimdiye kadar anlatmafin da şimdi neden anlatıyorsun. Onuda açık açık anlat. Aradan kaç zaman gecmis.