Uğur Karakullukçu: "Hiç iyi bir yere gitmiyor, Galatasaray'a sürekli bedel ödeten bir oyuncu"

Galatasaray, Süper Lig'de Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederken bazı oyuncuların performansı eleştiri konusu oldu.

Uğur Karakullukçu: "Hiç iyi bir yere gitmiyor, Galatasaray'a sürekli bedel ödeten bir oyuncu"

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray - Beşiktaş derbisiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"DAHA NET KIRMIZI KART OLAN POZİSYON YOK"

"Mert Günok'un kırmızısı kadar daha kırmızı başka bir pozisyon yok. Ceza sahası dışında elle oynama yetkisi yok kalecilerin. Bariz gol şansından atılması çok doğal. Mert topa değmese Icardi zaten gol atacak. Net kırmızı kart."

"TETE, SEN BU MAÇTA OYNAYACAKSIN"

"Zaha kötüydü ama hadi o kendini Bayern Münih maçına sakladı. Tete sen bu maçta oynayacaksın, bu maç aslında senin hedef maçın. Bayern Münih maçında yüksek ihtimalle oynamayacaksın. Pozisyon yaratabileceğin anlarda devreye girmen lazım."

"ANGELINO, HİÇ İYİ BİR YERE GİTMİYOR"

"Hadi hücum oyuncularını beklersin performans göstermeleri için. Mesela Ziyech, Zaha gibi isimleri beklersin ama savunmada birini beklemek çok zor. Sürekli bedel ödeten biri. Hiç iyi bir yere gitmiyor Angelino."

"SANE İLE ANGELINO EŞLEŞMESİNİ GÖRMEK İSTEMİYORUM"

"Angelino böyle devam edecekse; Bayern Münih maçında Abdülkerim'i sola alırım ortayı Nelsson- Sanchez yaparım. Şu an Abdülkerim'in hücumculuğu Angelino'nun önünde. Çıkıp acayip şutlar atabiliyor. Leroy Sane - Angelino eşleşmesi görmek istemiyorum."

"ICARDI'NİN TABANI BİLE SÜPER LİG'E YETİYOR"

"Icardi tam olarak fit değilken de nasıl oynaması gerektiğini biliyor ve Icardi’nin tabanı bile Süper Lig’e yetiyor. Her oyuncu bunu başaramaz. Zaha mesela kariyerinin tamamını süper bir atlet olarak geçirdiği için o şekilde oynamaya alışık."

"BOEY, BİRAZ EKSİK KALDI"

"Sacha Boey'in hücuma katılımları Beşiktaş karşısında biraz eksik kaldı. Bu kadar sıkışık bir maçta biraz daha topa girmiş şekilde görmek isterdim."

"GALATASARAY, BULDOZER GİBİ BİR ŞEY OLACAK"

"Ziyech, Ndombele, Tete, Zaha, Angelino %100'ünde değil. Buna rağmen bu puanda olmak, Şampiyonlar Ligi'nde buralarda olmak başarı. Galatasaray'ın üç oyuncusu hayal edilen seviyenin yakınına gelsin, Galatasaray buldozer gibi bir şey olacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2023, 01:18
YORUM EKLE