Torrent'ten Kerem Aktürkoğlu cevabı! "Las Vegas'ta olduğu gibi..."

Galatasaray, Süper Lig’in 33. Haftasında Nef Stadyumu’nda Yeni Malatyaspor’u 2-0 mağlup etti. Domenec Torrent, Kerem Aktğükoğlu ile ilgili konuştu.

Torrent'ten Kerem Aktürkoğlu cevabı! "Las Vegas'ta olduğu gibi..."

Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçının ardından Domenec Torrent, beIN SPORTS’a açıklamalarda bulundu.

KEREM AKTÜRKOĞLU CEVABI

Domenec Torrent, Kerem Aktürkoğlu ile ilgili yaşadıkları olayla ilgili soruya cevap verdi.

Torrent’in açıklamaları şu şekilde:

"İlk yarı hayal kırıklığıydı. İlk yarıda gördüğümüz şey, kabul edilebilir değildi." 

"Kerem her maçta kendine inanılmaz yük bindiren bir oyuncu. Maç sonunda nasıl hissettiğini sordum. Her oyuncu, kendini en iyi şekilde oynuyor olarak görmek ister.  Las Vegas'ta olduğu gibi, saha içerisinde olan, saha içerisinde kalır. Arada bir böyle şeyler oluyor, futbolun parçası. 'Sakin ol, takıma inanılmaz yardımcı oldun' dedim."

"Neden altyapı oyuncuları bugün oynamadı? Öncelikle biz Galatasaray'ız. En iyileriyle oynamamız gerekiyor. Çok basit bir cevap. Ben kesinlikle gençlere güvenirim. Yeni sezonda devam edersem, gençler A takımla çalışmaya başlayacak."

"Medyada Fenerbahçe maçı sonrası Galatasaray için neredeyse sezonun bittiği söylendi. Kulüp içerisinde, Galatasaray amblemi için, taraftarlar için 6 maçı kazanmamız gerektiğini anlattım. Türkiye'nin El Clasico'su denebilecek maçtan sonra neler olabileceğini söyledim. Mental olarak o çipi değiştirmek ne kadar zor, biliyorum."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2022, 18:26
YORUM EKLE