Tugay Kerimoğlu: "Galatasaray'a yakışacağını düşünüyorum, kötü bir oyuncu değil"

Galatasaray, Konyaspor karşısında 3-0 galibiyet alarak yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı.

Tugay Kerimoğlu: "Galatasaray'a yakışacağını düşünüyorum, kötü bir oyuncu değil"

TRT Spor yorumcusu Tugay Kerimoğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kerimoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"BANA GÖRE MAÇIN KIRILMA ANIYDI"

"Galatasaray'ın kazanmasındaki en büyük sebep 56. dakikada Muslera'nın kurtardığı top. Bana göre maçın kırılma anı oydu. Maçtan sonra takımın Muslera'ya teşekkür etmesi gerekiyor."

"60'DAN SONRA BİR DÜŞÜŞ OLDU"

"Galatasaray ilk 45'te önde baskı anlamında çok sıkıntı yaşadı. İkinci yarıda bu konuda daha iyilerdi. Orta sahada 60'dan sonra bir düşüş oldu."

"GALATASARAY'A YAKIŞACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

"Ndombele'nin kötü olduğunu düşünmüyorum. Yavaş yavaş üstüne koymaya başlarsa, Torreira - Ndombele ikilisinin orta sahada Galatasaray'a yakışacağını düşünüyorum."

"KAAN AYHAN GÖREVİNİ YAPTI"

"Kaan Ayhan'da bir Sacha Boey etkisi yoktu ama görevini yaptı. Bana göre en büyük eksik Torreira. Çok şey değiştiriyor. Herhalde Galatasaray, ilk defa Torreira olmadan kazandı. Top kazanmada, oyun kurmada, mücadelede, ikinci toplarda eksikliği hissedildi."

"BENİM İÇİN SORU İŞARETİ"

"Icardi'nin alternatifi olarak Halil Dervişoğlu ne kadar hazır? Benim için soru işareti. Sahada çok basit top kayıpları vardı ancak Fenerbahçe'nin kazandığı haftada Galatasaray da hata yapmadıysa yarış kafa kafaya devam ediyor diyip önünüze bakmalısınız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2024, 11:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gs
Gs - 4 ay Önce

Halil çok kötüydü Galatasaray’ı bir kişi eksik oynattı adam tam bir bezgin bekir erencan ondan çok çok daha iyi bir futbolcu