Tugay Kerimoğlu: "Maçın önüne geçen bu oldu, anlatacak bir şey yok, geçmiş olsun"

Galatasaray, Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı.

Tugay Kerimoğlu: "Maçın önüne geçen bu oldu, anlatacak bir şey yok, geçmiş olsun"

TRT Spor yorumcusu Tugay Kerimoğlu, Fenerbahçe - Galatasaray derbisiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Kerimoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"İKİ TAKIMIN OYNADIĞI OYUN BU DEĞİL"

"Bence mutlu bir taraf varsa o da Galatasaray'dır. Çünkü Kadıköy'de oynuyorsun ve kaybetmeden dönüyorsun. Bu oyun iki takım adına da olumlu değil. İki takımın oynadığı oyun da bu değil."

"GALATASARAY'I RAHATSIZ BİLE EDEMEDİLER"

"Daha belli olan taraf Galatasaray'dı ama Fenerbahçe kendi oyunundan çok uzaktı. Bu maç bekleyen ve Galatasaray'ı karşılayan bir görüntüde oynuyorsun. Eğer ben iç sahada oynuyorsam seyircimi de arkama alıp baskıyla çıkarım. En azından bir 10 dakika denerim. Bulursun golü yine o plana geçersin. Galatasaray'ı rahatsız bile edemedi."

"54 TAÇ OLMUŞ, GEÇMİŞ OLSUN"

"Ayrıca maçta 44 faul olmuş. Maçın önüne geçen de bu zaten. Senin bu maçı yorumlama şansın sıfır. Anlatacak bir şey yok. 54 taç olmuş, geçmiş olsun. Maçı bir devre bile izleyemedik."

"İKİ TARAF DA TEDİRGİNDİ"

"Fenerbahçe'de herhangi bir oyuncunun üst düzey performans göstermesi kolay değil. Bu oyunla ön plana çıkamazsın. İki tarafta da tedirginlik vardı."

"BU KADAR ZEVKSİZ OLUR MUYDU?"

"Bilmiyorum ama bu maçı Kadıköy'den alıp Ali Sami Yen'e getirsek bu maç bu kadar zevksiz olur muydu acaba?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2023, 19:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Han
Hüseyin Han - 5 ay Önce

Galatasaray böyle önemli bir maça Demirbay ile başlîyorsa yenilmediğine dua etsin. Takımın moralini bozan oyuncu asla ilkonbir oyuncusu olamaz. Ayrica Nelsson solbek de oynayabilir neden denenmiyor?