Tümer Metin'den şampiyonluk tahmini! "Galatasaray'ın puan kaybedeceği tek maç ve 101 puan..."

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ediyor.

Tümer Metin'den şampiyonluk tahmini! "Galatasaray'ın puan kaybedeceği tek maç ve 101 puan..."

Socartes Dergi Youtube kanalında Tümer Metin, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"SANIYORUM 101 PUAN YAPIYOR"

"Galatasaray'ın bu periyotta teknik olarak tahminim 2 puanı Alanya'da bırakır. Kasımpaşa(D), Hatayspor, Pendikspor, Adana Demirspor(D), Sivasspor ve Karagümrük(D) ve son hafta Konyaspor'u deplasmanda yener. Fenerbahçe maçını saymasak bile sanıyorum bu tabloyla da 101 puan yapıyor."

"DERBİ BERABERE BİTER"

"Fenerbahçe maçı içeride konjonktür maçı olur. Beraberlik Galatasaray'a yetecek mi, yetmeyecek mi? Biraz konjonktür maçı olur. Derbinin berabere bitmesini bekliyorum."

"GALATASARAY'DA KAOTİK ORTAM YOK"

"Fenerbahçe'nin kaotik ortamı Galatasaray'da yok. Taraftarının verdiği o destek o güven takıma ve hocaya sirayet ediyor. Zaten oyun gücün de yüksek olunca çok artın olur."

"GALATASARAY'I DAHA İYİ YAPAN BİR ÖZELLİĞİ VAR"

"Galatasaray'ın hücum hattı durmuşken orta saha oyuncuları, Rizespor karşı 4 gol attı. Bunun dışında Galatasaray'ı Fenerbahçe'den daha iyi yapan bir özelliği var. Topu rakipten çok kısa sürede kapabiliyorlar. Bu da pozisyon zenginliğini ve atak devamlılığını getiriyor. Daha ekonomik oynamaya da sebebiyet veriyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2024, 12:16
YORUM EKLE