Önder Özen: "2013 yılında görüp takibe almıştım, Galatasaray'a gelirken emindim, daha iyi olacak"

Galatasaray, Süper Lig'de liderliğini sürdürürken sarı kırmızılı oyuncuların performansının artması büyük önemi taşıyor.

Önder Özen: "2013 yılında görüp takibe almıştım, Galatasaray'a gelirken emindim, daha iyi olacak"

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"KÖHN, SİNYALLERİ VERİYORDU"

"Derrick Köhn dördüncü maçında ilk golünü attı. Sinyalleri veriyordu. Anahtar pasları attı, gole götüren asistleri vardı, vuruşları vardı, çok başarılıydı. Lucas Torreira, Galatasaray'da 73. maçında ilk golünü attı."

"KEREM DEMİRBAY, RAKİPLERİNE SAYGI GÖSTERİYOR"

"Kerem Demirbay ise futbol kariyerinde ilk kez hat-trick yaptı. Oynadığı futbolun yanında kendini çok fazla ön plana çıkarmayı seven bir yapısı yok. Rakiplerine saygı da gösteriyor. Olumlu ve ağır başlı bir sporcu tarzı var. Saha içinde de öyle. Bir de çok eski tanıyor olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. 2013 Mayıs'ın onu sahada görmüştüm. Genç takımda oynarken takibe almıştım. Başarılı görmek mutluluk verici. Ben Kerem Demirbay'dan emindim. İyi performansı var. Hak ettiği övgüleri almaya başladı. Daha iyi olacağını düşünüyorum. Hoffenheim dönemindeki doğru gelmeye devam ediyor."

"LİGDE HER ZAMAN İŞE YARAR"

"Rotasyonun dar olması ligde her zaman işe yarar. Çarşamba - Pazar maç oynasanız daha geniş rotasyona ihtiyacınız olur. Ritim tutmuş ve şampiyonluğa alışmış tecrübedeki oyuncunun katkısı, adanmışlığı, oynamamış oyuncudan daha fazladır. Buna ek olarak rakibe karşı daha fazla çalışma imkanı verir. Hafta içi maçın olsa bir haftada belki iki farklı taktikle oynayacaktın. Ayrıca yorgunluk çok fazla sakatlanmaya da sebebiyet verir, dinlenmek daha iyi gelecektir."

"GALATASARAY, KASIMPAŞA MAÇINDA KOLAY POZİSYONA GİRER"

"Hedefi olan veya olmayan takımlar, Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı çok başka bir futbol oynuyor. Bunu İstanbulspor maçında gördük. Fenerbahçe de ise iç saha maçlarında gördük. Galatasaray'ın Kasımpaşa karşısındaki avantajı iyi bir zeminde oynayacak olması. Hızlı ve akışkan bir sahadır. Ayrıca Kasımpaşa kolay pozisyon verdiği gibi kolay da pozisyona girer." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2024, 23:57
YORUM EKLE