Galatasaray'ın yeni transferi ortaya çıktı! Formayı giydi, maça çıktı!

Galatasaray, RB Leipzig'in 2006 doğumlu sağ bek oyuncusu Vincent Bayındır'ı transfer etti.

Galatasaray'ın yeni transferi ortaya çıktı! Formayı giydi, maça çıktı!

Galatasaray, Leipzig altyapısından yetişen 2006 doğumlu sağ bek Vincent Bayındır ile sözleşme imzaladı. 

ŞUBAT AYINDA TRANSFER EDİLDİ

Sarı kırmızılıların Vincent Bayındır'ı Şubat ayında kadrosuna kattığı ortaya çıktı.

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON ŞANS ALACAK

U19 takımıyla maçlara çıkan 18 yaşındaki oyuncu, önümüzdeki sezon teknik direktör Okan Buruk tarafından yeni sezonun kampında yer alacak.

ERDEN TİMUR VE FATİH DEMİRELİ TRANSFERİ BİTİRDİ

Transfer görüşmelerini hem Alman kulübü hem de ailesiyle Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ve Fatih Demireli'nin yürüttüğü ortaya çıktı.

VINCENT BAYINDIR: "GALATASARAY İÇİN OYNAYACAĞIMI DUYMAKTAN SON DERECE MUTLUYUM"

Transferi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Vincent Bayındır, "RB Leipzig'e veda etmek ve aynı zamanda teşekkür etmek istiyorum. Burada çok şey öğrendim ve kendimi geliştirdim. Öğrendiklerim için çok minnettarım. Hayatta her zaman karşılaşılan engeller vardır, ancak önemli olan bu engelleri aşmak ve sahip olunan her fırsatı değerlendirmektir. Galatasaray için oynayacağımı duyurmaktan son derece mutlu ve minnettarım." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2024, 14:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 2 ay Önce

Yazık olmuş! çocuğa. Okan'ın elinde kaybolur gider. Tıpkı, Yusuf Demir'in olduğu gibi.

MERT KARADAĞ
MERT KARADAĞ @Rüstem Erol - 2 ay Önce

Okan hoca Yusuf Demir'e de bir çok kez şans verdi. Hiç bir maçta etkili olamadı. Daha da kötüsü etkili olabilmek için çaba bile sarfetmedi. Şimdi Okan hoca bu durumdaki bir oyuncuyu kazanacağım diye daha fazla ısrar etse belki Şampiyonluğu kaçıracak takım. O zaman da , Okan sen hoca falan değilsin, öz evladına forma vericem diye koskoca GS ye şampiyonluğu kaybettirdin falan denilirdi. Bir kere oyuncu kendisi formayı almak istediğini gösterecek, Barış gibi.