Abdülkerim Durmaz: "Galatasaray'a geldiğinden neredeyse bir tek anne ve babasının haberi vardı, şimdi zirveye çıkmış sanatçı gibi"

Galatasaray'da Kerem Demirbay'ın yükselen performansı övgüler almaya devam ediyor.

Abdülkerim Durmaz: "Galatasaray'a geldiğinden neredeyse bir tek anne ve babasının haberi vardı, şimdi zirveye çıkmış sanatçı gibi"

Vole yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Kerem Demirbay ile ilgili yorumlarda bulundu.

Durmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'A SESSİZ SEDASIZ GELDİ"

Kerem Demirbay, sessiz sedasız geldi. Galatasaray'a geldiğinden neredeyse bir tek anne ve babasının haberi vardı. Bayer Leverkusen'den bir oyuncu alındı ama öyle oyuncular alındı ki Kerem Demirbay falan oldu. İnsan ilgisizliği gördüğü zaman için kapanır."

"BİRDE BİRE İKİ ÖN LİBERODAN BİRİ OLDU"

"Bu arkadaştaki bu yükseliş, bu azim müthiş. Adam birden bire iki ön liberodan biri oldu. Hatta orada tek bile oynar. Kesici oldu ve sert müdahaleler yapıyor. Bu takdir edilesi bir durum. Hem de çok teknik ve çok kuvvetli sol ayağı var."

"ZİRVEYE ÇIKMIŞ BİR SANATÇI GİBİ"

"Mental olarak kendini bu kadar hazır tutup yıkılmamasını, mücadele etmesini, savaşmasını zirveye çıkmış sanatçı gibi görüyorum. Azmini takdir ve tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2024, 15:07
YORUM EKLE