Tümer Metin: "Galatasaray'dan gider, zaten gitsin, bir dakika bile durmam"

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı, performansıyla Avrupa kulüplerinin transfer gündeminde yer almaya devam ediyor.

Tümer Metin: "Galatasaray'dan gider, zaten gitsin, bir dakika bile durmam"

Socrates Dergi Youtube kanalında Tümer Metin, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"ABDÜLKERİM'E HELAL OLSUN"

"Abdülkerim Bardakcı, uzun yıllar sonra bir Anadolu kulübünden gelip bu kadar seviye atlayan bir oyuncu oldu. Yazın Avrupa Şampiyonası da oynayacak, tutamazsın. Sol ayaklı, oyun kuran, oyun bilgisi olan, çabuk, kuvvetli bir oyuncu, havadan ve yerden var. Ne yapıyorsun abi? Maşallah, helal olsun."

"GİTSİN, BİR DAKİKA BİLE DURMAM"

"Milli Takımımız için büyük kazanç. İki senedir Galatasaray takımında banko oynuyor, şampiyonluk yaşadın, Şampiyonlar Ligi'nde iyi oynadın, yazın da gidip Avrupa Şampiyonası oynayacaksın. Abdülkerim Bardakcı'yu tutamazsın, gider, zaten gitsin, bir dakika bile durmam."

"ZAHA, HALA OLMADI"

"Wilfried Zaha'nın hala olduğu kanaatinde değilim. Crystal Palace deplasmanına giden bütün hocalar, 'Zaha'ya dikkat edelim, burayı kapatalım, istediğimizi alırız' diyorlar. Çünkü Crystal Palace denince akla gelen ilk oyuncu oluyordu ama Galatasaray öyle oynamıyor ki... Galatasaray'ın arka alanda boşluk bulduğu maçlar Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oldu. Ligde genelde rakip, ceza sahası önünde bekliyor ve dar alanda oynanan bir oyun var. Performansını düşük olması biraz ondan, biraz da öndeki santrfor etkisi. Icardi de sürekli oyunun kendine bakan yönüyle oynuyor. Zaha ve Ziyech, hem Icardi'nin performansından aldı hem de bunlardan aldı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2024, 12:11
YORUM EKLE