Tümer Metin: "'Hemen arabana biniyorsun, evine gidiyorsun' dedi, Icardi de Okan Buruk'tan..."

Galatasaray'da bazı oyuncuların performansı eleştiri alırken Mauro Icardi'nin tatilde olması da tartışma yarattı.

Tümer Metin: "'Hemen arabana biniyorsun, evine gidiyorsun' dedi, Icardi de Okan Buruk'tan..."

Socrates Dergi Youtube kanalında Tümer Metin, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"BOEY'SİZ DE HÜCUMDA ÇOK EKSİK KALIYORLAR"

"Şu bir gerçek. Torreira, Galatasaray için olmazsa olmazlardan bir tanesi. Diğer Icardi... Galatasaray, Sacha Boey'siz de hücumda çok eksik kalıyor."

"ZAHA OLMADI"

"Zaha'dan olmadı. O şekerli kahve tadı yok. İçtiğin zaman alacağın tadı bilmiyorsun. Bir maç iyi, bir maç kötü, bir maçın bir bölümü iyi, gerisi kayıp. Bence olmadı. Ocak'ta teklif gelse Galatasaray yollar."

"BAZI OYUNCULARIN İMTİYAZI VARDIR"

"Bazı oyuncular özeldir ve o oyuncular, şu imtiyaza da sahiptirler. Okan hocaya gidip 'Benim 4 gün dinlenmem lazım' diyebilirsin. Uyuyamıyordum, içeride Konyaspor ile kupa maçı oynayacağız, Del Bosque hoca var. Nevzat Demir Tesisleri'nde uyku tutmadı. Çıktım, üst katta bilardo salonu vardı. Orada küçük bir balkon var. Temiz bir hava alayım ddiye kendini balkona attım. Yalan yok, bir tane de tüttürdüm. Tam geri döndüm, Del Bosque hoca gördü. 'Ne oluyor?' dedi, 'Uyku tutmadı' dedim. 'Hemen arabana biniyorsun, evine gidiyorsun, sabah kahvaltıya geliyorsun' dedi. Eve girdimi 35. saniye uykudaydım. Sabah kahvaltıya geldim. Bazı oyuncuların hoca ve oyuncu ilişkisinde bu imtiyazı vardır. Böyle bir şeyse tamam. Icardi, Okan hocadan izin almıştır, 5-6 gün tatil yapacaktır ama bilgi kirliliğine gerek yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com 

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2024, 00:45
YORUM EKLE