Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da başka bir oyuncu yapsa evinden çıkamazdı, utan ya"

Galatasaray'ın Sivasspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından eleştiri alan sarı kırmızılı oyuncular oldu.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da başka bir oyuncu yapsa evinden çıkamazdı, utan ya"

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaraylı oyuncularla ile ilgili çarpıcı eleştirilerde bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ZAHA, BİR TANE GOL ATACAK DİYE HERKES AĞZININ İÇİNE BAKIYOR"

"Galatasaray'da Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en çok para kazanan kanat oyuncusu oynuyor. 10 maçta bir tane uzaktan gol atacak diye herkes ağzının içine bakıyor."

"NDOMBELE 15 DAKİKA İDARE EDEMİYOR"

"Mertens'in yerine 15 dakika idare etmen senin tek görevin. 15 dakika idare edemeyen bir şahıs, Ndombele kulübede oturuyor."

"BAŞKA BİR OYUNCU YAPSA EVİNDEN ÇIKAMAZDI"

"Başlarım Zaha'sına, Tete'sine. Zaha, bütün maç sahada ne yapıyor? Icardi olmadığında Zaha, bu takımın 1 numaralı opsiyonuysa böyle futbol oynayamaz. Sürekli bir bahane. Başka bir oyuncu yapsa insan içine çıkartmazlar, evinden çıkamazdı. Şampiyonlar Ligi'nde bir tane  maç alamadı. 2. olacakken 3. olundu. Ligde de 1-2 tane gol attığı için övemeyeceğim."

"20 MİLYON EURO ÇÖPTE YATIYOR"

"Zaha, bu maçı alacak. Burak Kapacak, yatarak top alıyor, utan ya. Burak Kapacak, savunmacı bile değil. Böyle bir oyuncu 6-7 milyon Euro olmaz. Zaha'ya sabredilecekken de kaybediliyor. Tete'nin 4 aydır tabelası yok. Boş kalelere kaçırıyor. Boş pozisyonlarda vermiyor. Ndombele komple arazi. İnanılmaz ya. Galatasaray'ın gerçekten şu anda 20 milyon Euro'su çöpte yatıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2024, 22:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fahri URHAN
Fahri URHAN - 4 ay Önce

Doğru söylüyor. Flash transfer yapacağız derken saçmaladılar. scout ekibi sağlam gençlere yönelmeli. Gençler kendilerini göstermek için arı gibi çalışıyor. İlla tecrübeli diye diye takımın ağzına tükürdüler. Geçen seneki şampiyon olan takım bundan kat kat iyiydi. Bu sene İcardi de boşverdi. Oynamıyor. Geçen sene kiralıktı bu sene parayı cebine kattı yattı. Yazık ettiler Galatasaraya yazık. Şampiyonlar ligine gidecekken UEFA da bile şamar oğlanı olacak. Maalesef. (Dost acı söyler.)