Erden Timur: "9 yaşlarındaki çocukların ev adresleri veriliyor, Fred'in cezası..."

Galatasaray'da skandal hakem kararları ve yapılan algı operasyonları sonrasında açıklamalar yapıldı.

Erden Timur: "9 yaşlarındaki çocukların ev adresleri veriliyor, Fred'in cezası..."

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, basın toplantısında hakem kararlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Timur'un açıklamaları şu şekilde:

"BENİM İÇİN 'ERDEN TİMUR NEREDE?' DİYE ALGI YARATILIYOR"

"Konuşsan suç, konuşmasan suç! Geçen sene hakemle ilgili 3 defa konuştum. Algı manipülasyonu hep bu tip şeyler için yapılıyor. İki ay önce ekrana çıktım, neler yapılması gerektiği için bir çok öneri sunduk. Sonra yaşananlar da malum. Bu gerginliğin azaltılması için temizlik olması gerektiğini söyledik. 'Nerede, nerede?' diye algı yaratılıyor. Geçen sene de dört ayda bir kere konuşmuşum. En son zaten iki ay önce konuştum. Bizim tek amacımız kenetlenmek. Galatasaray tüm zorlukları böyle aştı. Bu tip şeyler söylenti. Daha çok iletişim kurabiliriz. Daha çok iletişim kurunca da 'Neden?' deniyor."

"BİE SÜRÜ ŞEYİ YUTUYORUZ"

"Kendimizi taraftara sevdirmek için konuşabiliriz. Ancak zaten ortam gergin. Bizim görevlerimiz Galatasaray'ın hakkını savunmak. Başkanımız 'Ya düzgün yönetin ya da gereğini yapın' dedi. Biz her türlü mecrada mücadelemizi vereceğiz. 17-18 yaşında çocukları yanlış yönlendirirsek, birbirlerine bir şey yapabilirler. Konuşursak gerginlikler olacak. Bir sürü şeyi yutuyoruz."

"BAŞKANIMIZIN YAPTIĞI SON UYARI"

"Başkanımızın yaptığı şey son uyarı! Bundan sonra farklı şekilde aksiyonlar alınacak! Bunun da böyle bilinmesi gerekir."

"FRED - KÜFÜR EDEN GÖZLEMCİ - ALİ KOÇ'UN BASKI SÖZLERİ"

"Fred'in ceza konusu, bir gözlemcinin Galatasaray'a yapılan küfürlü tezahürata katılması... 'Biz başkanken, şampiyon olamayız' gibi baskı oluşturma çabası... Burada bir olay yok. Fred'in cezası minimum 3 maç. Önce sosyal medyada algı yaratılıyor, Fred'in İngilizce bilmediği söyleniyor. Sonra Fenerbahçe otobüsü kurşunlandığında lige ara verilmediğine insanlar inandırıldı. Örgütlü bir sistem var. 9 yaşlarındaki çocukların ev adresleri veriliyor. 'Herkes incelensin' dedik, şimdi 'Kanun değişsin' deniliyor. Biz daha önce söyledik. Federasyon yöneticisinin küfürlü tezahüratı, yolun geldiği son nokta. Kararlılığımızı herkes görecek. Gereken her şey yapılacak. Bu işlere müsaade edilmemeli ama TFF, eyyamcı tavırlarla yönetmeye çalışıyor. 'Bizim yetkimiz hukuka sevk etmek' demek, yeterli değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2024, 15:16
YORUM EKLE