Tümer Metin: "Olağanüstü bir futbolcu değil ama Galatasaray'da fark yaratıyor, çok takdir edilesi"

Galatasaray, Süper Lig'de son haftayı Samsunspor galibiyetiyle geçerken oyuncuların yükselen performansı sevinç yaratıyor.

Tümer Metin: "Olağanüstü bir futbolcu değil ama Galatasaray'da fark yaratıyor, çok takdir edilesi"

Socrates Dergi Youtube kanalında Tümer Metin, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"BİRİLERİ ÇIKIYOR, O HAFTA BAŞROL OLUYOR"

"Galatasaray, Samsunspor maçını kalitesiyle kazandı. Çok fark yaratıyorlar. Birileri çıkıyor ve o hafta başrol oluyor."

"BARIŞ ALPER, ÇOK TAKDİR EDİLESİ"

"Barış Alper Yılmaz'ın fark yaratan bir performansı var. Olağanüstü bir zaman diliminden geçiyor. Barış Alper, yapabileceğini gördü. Fiziki olarak da iyi durumda. 'Barış Alper, olağanüstü bir futbolcu' demiyorum. Bu ligin parametrelerinden biri fiziki kaliten iyi olacak ya da gerçekten çok yetenekli olacaksın.  Fizik kalitesi çok iyi olduğu için oyunun her anında var. Yaptıkça da yapabildiğini gördü ve sürekli zorlar hale geldi. Çok takdir edilesi."

"ABDÜLKERİM BARDAKCI'YA DOKUNAMAZSIN"

"Davinson Sanchez sakatlandı, Nelsson oynadı, sonra Abdülkerim Bardakcı sakatlandı, Nelsson ve Sanchez ikilisi oynamaya devam etti. Nelsson şimdi iyi oynuyor, biri bekleyecek ama Abdülkerim Bardakcı'ya dokunamazsın. İşler iyi gidiyorken oyuncuyu kesmek çok zor. Nelsson da 'Ben bekledim, oynuyorum, şimdi bekleme sırası bende değil' der." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2024, 10:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 3 ay Önce

Tümer Barıştan böyle konuşuyorsun ama yarın seni pişman edip özür diletmesin... GS'yı çok(!) sevdiğin için böyle konuştuğunu iyi biliyoruz..