Uğur Karakullukçu: "Fenerbahçe’nin elinden alındığı için övüldü, Galatasaray bir tık ıska geçti"

Galatasaray'da Kopenhag maçı sonrası gözler Başakşehir maçına çevrildi.

Uğur Karakullukçu: "Fenerbahçe’nin elinden alındığı için övüldü, Galatasaray bir tık ıska geçti"

Galatasaraylı yorumcu Uğur Karakullukçu, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE'NİN ELİNDEN ALINDIĞI İÇİN ÖVÜLDÜ"

"Tete transferinin övülme nedeni Fenerbahçe’nin elinden alınması. Transfer dönemiyle şampiyon olunsaydı; son 10 senenin 5’inde Galatasaray değil, Fenerbahçe şampiyon olurdu. Ligde şampiyon olabilecek bir kadro var ama Şampiyonlar Ligi’ni bir tık ıska geçebileceğimiz bir transfer dönemi geçirdik bence."

"ANGELINO, DAHA ERKEN KATKI VEREBİLİRDİ"

"Angelino’nun çok daha erken katkı verebileceğini düşünüyordum. Ama enseyi karartacak bir tablo yok. Gittikçe daha iyi olacak Galatasaray."

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NA ÇOK KIZDIM"

"Kerem'in Kopenhag karşılaşmasındaki oyununu Ziyech 5 maç üst üste oynasa kimse bir şey demeyecek. Bitiricilik problemi vardı. Kerem Aktürkoğlu'na çok kızdım, özellikle o direğe vurduğu topta. Penaltıdan çok daha net pozisyondu. Kaleyi bul yeter. Bence maçın kırılma anıydı."

"ICARDI, MİLLİ ARADA ÇALIŞAMAMIŞ"

"Icardi, Gaziantep FK maçında aldığı darbeden dolayı milli arada çalışamamış, dinlendirilmiş. Öyle olunca da idman yapıp toparlaması gereken bir dönemde de geri düşmüş."

"ŞU ANDA BAMBAŞKA BİR ŞEY KONUŞUYORDUK"

"Icardi'nin en kötü maçıydı. Icardi ve Kerem'in bitiricilik problemi aynı maça denk gelmese biz şu anda bambaşka bir şey konuşuyor olurduk." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2023, 22:00
YORUM EKLE