Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'a gelsin diye şu anda kapısında yatılıyordu ama şu anda..."

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun ıslıklanmasıyla ilgili tepkiler gelmeye devam ediyor.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'a gelsin diye şu anda kapısında yatılıyordu ama şu anda..."

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Kerem Aktürkoğlu ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"AVRUPA'DA BİR TAKIMDA OLSA ŞU ANDA KAPISINDA YATILIYORDU"

"Kerem Aktürkoğlu, bir Anadolu takımından Avrupa'ya gitseydi, 'Galatasaray'a gelsin, daha 25 yaşında. Her sezon 15 gol, 15 asisti garanti var' diye şu anda kapısında yatılıyordu ama şu anda Galatasaray'da ve ıslıklanıyor."

"2000'DEN BERİ BÖLGESİNDE BÖYLE BİR OYUNCU GÖRÜLMEDİ"

"Bu adam Manhcester United'e karşı içeride dışarıda gol atmış, Barcelona'ya karşı çok iyi performans sergilemiş. Adam, Avrupa maçlarında var, derbilerde yakın tarihin en iyi yerli oyuncusu. Arda Turan'ın bu kadar derbi performansı yoktu. Arda Turan, en iyi dönemini İspanya'da yaşadı. 2000 kadrosundan beri bölgesinde böyle bir oyuncu görülmemiş, böyle bir fırsat elinde var ve nasıl bu hale getiriyorlar?"

"ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM"

"Okan hoca çıkıp açıklama yapmak zorunda kalıyor ve 'Oynamadığında ne duruma düştüğümüzü gördük' diyor. İstatistikleri, Zaha'nın üstünde. Tete, 3,5 katı maaş alıyor ve ligde golü yok. İnanamıyorum ya kulübede 3.5 milyon Euro maaşlardan adam geçilmiyor ve Galatasaray kaptanı ıslıklanıyor. Bunu anlamakta güçlük çekiyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2024, 09:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 3 ay Önce

İyi oyuncu ancak kafasının içi pek parlak değil, biraz köylüvari, çünkü eğitimi noksan gözüküyor. Hakan Şükür gibi sanki... ama para pul konusunda asla o sahtekarla kıyaslanamaz.. Okan hoca televizyonlarda avukatlığını yapacağına bu çocuğu çalıştırsın, psikologa havale etsin.. bu haliyle Avrupa'ya gitse 6 ay bilemedin 1 sene sonra geri postalanır..

Bozkurt
Bozkurt @Abidin Yaman - 3 ay Önce

Sen Galatasaray değilsin bari yorum yapma