Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da adam yasaklanmış gibi, neden ekstradan 10 milyon Euro ödeyelim?"

Galatasaray, Başakşehir'i 2-0 mağlup ederek Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada 2 puan farkla zirvenin tek başına sahibi oldu.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da adam yasaklanmış gibi, neden ekstradan 10 milyon Euro ödeyelim?"

Galatasaraylı yorumcu Uğur Karakullukçu, Youtube kanalıbda Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"TETE, KONUŞMAYA DEĞECEK BİR OYUNCU DEĞİL"

"Icardi, maalesef hala biraz kendisinin hayaleti gibi. Mertens ve Barış Alper Yılmaz, çok iyi günündeydi. Kerem Demirbay ve Torreira, görevini yaptı. Tete'nin takım üzerinde konuşulacak kadar etkinliği yok. Konuşmaya değecek bir oyuncu değil. Takımın en iyi kanat oyuncusu açık ara Barış Alper Yılmaz."

"KEREM AKTÜRKOĞLU, BİR AN ÖNCE TOPARLANMALI"

"Kerem Aktürkoğlu'nda da belli bir performans düşüşü var. Bazı şeylerin cevabı sahada verilir. Kerem'in bir an önce toparlaması lazım."

"ZAHA, YASAKLANMIŞ GİBİ"

"Zaha, oyuna girdiğinde istekli gibi geldi ama maçı çok eksik geçirdi. Geniş alanda hiçbir şekilde adam geçemiyor. Yasaklanmış gibi, anlayamıyorum. Zaha'dan çok çok daha iyi Barış Alper izleyeckesek biz kanatlara neden ekstradan 10 milyon Euro ödeyelim? Zaman zaman faydalı oynadığı maçlar da oluyor ama 1-2 maç iyi oynayıp sonra eksik Zaha görmek istemiyorum."

"BARIŞ ALPER YILMAZ'A TEKLİF GELDİ"

"Barış Alper Yılmaz'a devre arasında teklif geldi. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performans üzerine belli bir ilgi oluşmuştu ama 'Sezon ortasında ayrılmak istemiyorum, sezon sonunda bakarız' dediğini biliyorum. Sezon sonu çok rahat bırakılmayacağını söyleyebilirim. Ciddi teklifler gelecektir. Hem Barış Alper hem de Kerem Aktüroğlu'nu tutmak kolay olmayacak. Barış Alper'in ya çok ciddi bir sözleşmeyle ikna edileceğini ya da ayrılacağını düşünüyorum. Kerem'in de Avrupa'ya yakın düşüncesi olduğunu biliyorum. İkisinin birlikte ayrılması çok mantıklı olmayacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2024, 02:24
YORUM EKLE