Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da aklıma gelen ilk oyuncu, Süper Lig'in en yaratıcı oyuncusu"

Galatasaray'ın Kasımpaşa ile oynadığı maçta olumlu ve olumsuz bazı performanslar dikkat çekti.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da aklıma gelen ilk oyuncu, Süper Lig'in en yaratıcı oyuncusu"

Galatasaray, milli ara öncesi kayıp yaşamadı ve liderliğini sürdürdü.

Galatasaraylı yorumcu Uğur Karakullukçu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN EN KÖTÜ MAÇIYDI"

"Kerem Aktürkoğlu korkunçtu. En kötü maçıydı. Galatasaray formasıyla daha kötü maçını hatırlamıyorum. Kerem Demirbay da kötüydü. Torreira'ya iyi eşlik edemedi."

"ZIYECH, ÇOK ÖZEL BİR OYUNCU"

"Ziyech, inanılmaz fark yarattı. Hakikaten çok özel bir oyuncu. Gününde olduğu zaman Süper Lig'in en yaratıcı oyuncusu. Fark yaratma konusunda aklıma gelen ilk oyuncu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2024, 03:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
suleymansen
suleymansen - 1 ay Önce

Uğur bak sen oğlumun adaşısın ama oğlumdan da küçüksün ama senin twitter da GS'ın, FB'li oyuncuların ceza almalarını beklediğini yazmışsın. İcardi ne yapmıştı da apar topar medya baskısıyla ceza verildi, Neden Pendikspor külübesine ve deli ibo ya cükkünü sırayla sallamasına rağmen namert hakan a halen bir ceza verilmedi. Josef de Souza ya ceza verildi ama Osayi, Batsuayi, kaleci İrfan can, Osterwalde ler stat görevlilerini ve taraftarları yerdeyken dövmelerinin cezalandırılmaları neden seni rahatsız ediyor zaten sen sağol yeğenim hükümet üstünde olan Koç lar ceza aldırtmazlar, TFF cesaret edemez buna.