Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da yarın bu çocuk markete gidemezdi, 'Fırça yiyeceğime almam' der"

Galatasaray, Süper Lig'de Adana Demirspor karşısında 3-1'lik galibiyet elde etti.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da yarın bu çocuk markete gidemezdi, 'Fırça yiyeceğime almam' der"

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Tete ve Kerem Aktürkoğlu arasında bir kıyaslama yaptı.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"BU ÇOCUK YARIN MARKETE GİDEMEZDİ"

"Tete yerine Kerem Aktürkoğlu olsaydı, yarın bu çocuk markete gidemezdi. İki ekmek alıp dönüp gelemezdi. 'Golü nasıl kaçırdın? diye bakkaldan fırça yiyeceğime almam' der. Bizim ülke böyle. Çünkü bizim ülkemizde kaçırana göre muamele var."

"TETE, KİLİT POZİSYONLARDA ZAYIF KALDI"

"Tete'yi çok beğensem de kilit pozisyonlarda zayıf kaldı. Bir kişi gününde olunca zaten Galatasaray, kazanmaya yakın oynuyor. O kişiyi bulamadığı zaman da pozisyon üretmek de işe yaramıyor."

"KEREM, O KADAR İYİ OYNAMADI AMA İŞİ GÖRDÜ"

"Tete, iyi bir günündeydi ama kötü bitiricilik yaptı. Kerem Aktürkoğlu, Tete kadar iyi oynamadı ama işi gördü. 1 gol ve 1 asistle işi çözdü. Kerem, gününde olmasaydı Tete çok ağır eleştirilirdi. Futbol böyle garip. O yüzden sadece skor tabelası ve asist - gole bakıp değerlendirmemek lazım. Bazı oyuncuların istediği kadar hata yapmaya hakkı var ama bazı oyuncuların hiç yok." 

"SKOR YAPINCA KEREM'İ KONUŞMUYORLAR"

"Tete, Kerem Aktürkoğlu'ndan çok net daha iyi oynadı. Daha verimliydi, daha istekliydi, pozisyonlardaki başarı yüzdesi daha yüksekti ama rolleri değiştirelim, yine Kerem eleştirilir. Çünkü önemli olan skor yapmak oluyor. Skor yapınca Kerem'i konuşanı çok görmedim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2023, 14:09
YORUM EKLE