Uğur Karakullukçu: "Galatasaray transfer edecek, görüşmeler yapıldığını biliyorum, net bir bilgi"

Galatasaray, devre arası transfer dönemi için çalışmalarına başladı.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray transfer edecek, görüşmeler yapıldığını biliyorum, net bir bilgi"

Galatasaray'da bazı oyuncuların performansı yükselmeye başlarken Ocak ayında yapılacak hamlelerle takımın güçlendirilmesi bekleniyor.

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ZAHA, BANA DA GÜZEL BİR CEVAP VERDİ"

"Icardi dışında bir skor gücün olması gerekiyor. Icardi'den sonra en büyük skor gücün Kerem Aktürkoğlu ise o sorunu yaşıyorsun demektir. Kerem, en çok asist yapan oyuncu ve en skorer ikinci oyuncu olursa bu kez Zaha, Ziyech, Tete'leri sorgulamak gerekiyor. Wilfried Zaha, burada muazzam bir cevap verdi. Benim de biraz ümitsizliğe kapıldığım dönemde bana da güzel bir cevap oldu. İstediğim cevap da buydu. Bunu görmek istiyorum. Geç kalmış bir çıkıştı."

"ZAHA PARÇALAR, ZAHA BUDUR"

"Böyle bir şey olur mu abi? Galatasaray'ın en skorer 3. oyuncusu Ekim sonuda 2 golle Abdülkerim Bardakcı'ydı. Olmaz yani. Galatasaray'ın mutlaka bir tane ikinci güçlü skorer bulması gerekiyordu. Zaha'ya ligde 15 gol yazamıyorsan ciddi problem vardı. Haydi bu sene sakatlıktan dolayı belli bir zamanı kaybetti, 15 golü göremez ama artık 'Bu maçta Icardi ya da Zaha atar' demen lazım. Bütün görevi fedakarlıkla oynayan adama yükleyemezsin. Ekstra performans beklenirken Zaha da çıktı. Zaha parçalar, Zaha budur." 

"GALATASARAY, ORTA SAHA ALACAK"

"Galatasaray'ın bir hamle yapmak için görüşmeler yaptığını biliyorum. Belki birkaç oyuncuyla görüşülüyordur ama en azından net bir bilgi var, Galatasaray, orta saha alacak. Bu net. O yüzden Ndombele ile bütün sezon geçmeyecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2023, 03:20
YORUM EKLE