Uğur Karakullukçu: "Her yıl Galatasaray formasıyla poz veren bir çocuk, başkan seçildiğim saniye telefon ederdim"

Galatasaray’da yeni teknik direktör ve transferler merakla bekleniyor.

Uğur Karakullukçu:  "Her yıl Galatasaray formasıyla poz veren bir çocuk, başkan seçildiğim saniye telefon ederdim"

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karakullukçu’nun açıklamaları şu şekilde:

-Gedson’a yapılan, Umut Bozok’a yapılan…-

“Galatasaray’ın yakın dönemde yaptığı en büyük hatalar, Galatasaray’a aidiyet duyan adamları, Galatasaray’a gelmek isteyen, Galatasaray için çırpınan adamları, alıyor gibi yapıp almamak, gönülsüz talip oluyor gibi yapıp ciddiye almamak gibi… Gedson’a yapılan, Umut Bozok’a yapılan…”

-Galatasaray formasıyla poz veren bir çocuk-

“Umut Bozok’u Kasımpaşa’dan alamayabilirsin, kimse sana bir şey demez. Kasımpaşa yüksek bonservis talep eden bir kulüp ama Lorient’e geri döndüyse ve sen talip olmayı ya da sen çözemeyip Trabzonspor çözüyorsa sorun vardır. Bu adamın her yıl demeci var. Girin arşivlere bakın. Umut Bozok, reşit olduğundan beri her yıl ‘Galatasaray’a gelmek istiyorum’ deyip Galatasaray formasıyla poz veren bir çocuk. Yerli ve 20 tane gol atıp gol kralı olmuş bir oyuncu.”

-Ben başkan seçildiğim saniye telefon ederdim-

“Umut Bozok’a da ‘Bize bir hafta süre ver, bizi bekle’ dersen bekler, beklememe ihtimali yok. Kafanızı çevirmeyin, bari Umut Bozok’u çözün. Daha uygun bonservisle alma ihtimaliniz yok ve hatta mucizedir. Ben başkan seçildiğim saniye telefon ederdim. Bu kadarını da yapamıyorsanız Galatasaray, şampiyonluğa nasıl oynayacak?” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2022, 15:13
YORUM EKLE