Uğur Karakullukçu: "Okan Buruk ile görüştüm, 'Görür görmez 3 oyuncuyu çağırdım' dedi"

Galatasaray'dan Bayern Münih maçı sonrası gözler Çaykur Rizespor maçına çevrildi.

Uğur Karakullukçu: "Okan Buruk ile görüştüm, 'Görür görmez 3 oyuncuyu çağırdım' dedi"

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasara ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"OKAN HOCAYLA GÖRÜŞTÜM"

"Okan hoca ile görüştüm. Bayern Münih maçında 60. dakikadan sonra takımın düştüğüne katılmıyor. '70. dakikada çok hissettik, görür görmez 3 oyuncuyu çağırdım' dedi."

"OKAN HOCA, HEMEN O POZSİYONU SÖYLEDİ"

"Okan hocanın Bayern Münih maçında içine en oturan kaçan pozisyon galiba Torreira'nın ceza sahası dışından vurduğu pozisyonmuş. Ben telefonda konuşurken 'Icardi de kaçırdı hocam' deyince Okan hoca hemen o pozisyonu söyledi."

"NELSSON'U SORDUM, 'KÖTÜ BİR DURUM YOK' DEDİ"

"Okan hocaya Nelsson'u sordum, 'Nelsson ile konuştum, oynatacağımı söyledim' dedi. Nelsson da Okan hocaya 'Ne zaman hocam?' demiş. Hevesliymiş. Okan hoca Nelsson konusunda bana 'Konuştuk Nelsson ile kötü bir durum yok' dedi."

"NDOMBELE'YE VERECEĞİM SÜREYİ..."

"Ndombele, hiçbir zaman geri koşup Torreira gibi top çıkarmayacak, kadraja girmeyecek. Bu adama 8 numara deyince 8 olmuyor, değilmiş de yani... Ndombele'ye vereceğim süreyi Kerem Demirbay ve Sergio Oliveira'ya veririm. Ocak ayında da orijinali 8 numara olan oyuncumu alırım."

"RİZESPOR'DA YÖNETİMLER DEĞİŞİYOR, BU DEĞİŞMİYOR"

"Galatasaray'a bir şey söyleyince ne oluyor? Rizespor'da yönetimler değişiyor bu değişmiyor! Rizespor sözcüsü, 'Favoriyiz' diyor. Ne favorisi? Bayern bile favori değil işte. Arı kovanını çomaklamaya bu kadar gerek yok. Galatasaray taraftarını çıldırmak için mi yapıyorsunuz? Maaş mı alıyorsunuz? Maaş alsan yaparsın bunu anca!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2023, 17:28
YORUM EKLE