Ümit Davala: "Galatasaray'dan bir tane oyuncu çıkıp da uyarmadı, beni çok şaşırttı"

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Vodafone Park'ta Beşiktaş'a 3-1 mağlup oldu.

Ümit Davala: "Galatasaray'dan bir tane oyuncu çıkıp da uyarmadı, beni çok şaşırttı"

NutSpor Youtube kanalında Ümit Davala, Beşiktaş - Galatasaray derbisinin ardından yorumlarda bulundu.

Davala'nın açıklamaları şu şekilde:

"BİR TANE İYİ OYUNCU SAYAMAM"

"Galatasaray'da biraz Torreira, onu dışında bir tane iyi oyuncu sayamam. Kerem, Icardi, Rashica... Mertens hiç yok. Adekugbe'nin tarafından sürekli akın yiyen bir Galatasaray vardı. Stoperler boş adam bıraktı. Yan ortalarda sürekli etkili olan Beşiktaş vardı. Galatasaray'ın zaten duran toplarda sıkıntısı vardı. Tüm ortalarda büyük sıkıntı oldu."

"GEDSON'A ŞAPKA ÇIKARTMAK LAZIM"

"Ben Gedson Fernandes ile çalıştım. Beşiktaş'a gelmeden önce de Galatasaray'ın kapısından döndü. Gerçekten müthiş bir oyun sergiledi. Şapka çıkartmak lazım."

"BİR TANE OYUNCU ÇIKIP UYARMADI"

"Galatasaray golü bulduktan sonra çok daha rahat olmalıydı. Tamamen pani ve kaos vardı. Saçmasapan bir şey oraya çıktı. Bir tane oyuncu çıkıp da uyarmadı. Saha içinde tepki yoktu. Maalesef tepkisiz bir Galatasaray izledik. 2-1'den sonra maçın bitmesini istedim. Çünkü atamayacağımız o kadar belliydi ki... Hiç olmasa 3 olmasın ama 3 oldu."

"GALATASARAY, BENİ ÇOK ŞAŞIRTTI"

"Bu kadar aciz oynayan bir Galatasaray, son dönemde hiç görmedim. Galatasaray, beni çok şaşırttı. Hiç böyle bir Galatasaray beklemiyordum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com


 

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2023, 14:03
YORUM EKLE