Ümit Davala: "Galatasaray hakkında konuşmak istedi, izin verilmedi, istifa etti"

Galatasaray, Süper Lig'in 29. haftasında Nef Stadyumu'nda Kayserispor'u 6-0 mağlup etti.

Ümit Davala: "Galatasaray hakkında konuşmak istedi, izin verilmedi, istifa etti"

NutSpor yorumcusu Ümit Davala, Galatasaray - Kayserispor maçı sonrasında yorumlarda bulundu.

Davala'nın açıklamaları şu şekilde:

"MUSLERA ÇAY SÖYLESE İÇERDİ"

"Oynadıkça keyif alan bir Galatasaray vardı, dolayısıyla 6-0 bile az. 16 tane isabetli şut var. Muslera yere yatmadı, çay söylese kalede çay içerdi. Bu dönemde Galatasaray için önemli bir galibiyet. Emin adımlarla yolunda ilerliyor. Son dönemdeki maçları tecrübeli oyuncular belirleyecek, şampiyonluğu bu oyuncular getirecek."

"BU KADRO ÖN ELEMELER İÇİN YETERLİ"

"Bu kadro şu anda Şampiyonlar Ligi'ne ön elemeleri için yeterli olur. Gruplarda ne olur onu bilemeyiz. Hangi takımların geleceği önemli."

"GALATASARAY, ÜSTÜNE KOYARAK DEVAM EDECEK"

"Galatasaray hiç durmayacak, üstüne koyarak devam edecek. Galatasaray, Kayserispor maçında oyun olarak dört dörlük oynadı."

"HER ZAMAN GÜÇLÜYLE UĞRAŞILIR"

"Şu anda Galatasaray'ın üzerine oynanan oyunlar var. Bu gayet normal. Her zaman güçlüyle uğraşılır. Şu anda Galatasaray en güçlü ekip. Diğer takımların uğraşması normal. Diğer tarafa da bakmak lazım. Mesela Tugay Kerimoğlu, beIN SPORTS'tan niye ayrıldı? 'Adaletsizlikten dolayı burada çalışmak istemiyorum' diye kendisi açıklama yaptı. O zaman bunları da konuşalım. Murat Caner de istifa etti. Belli ki Tugay Kerimoğlu, Galatasaray hakkında farklı şeyler de dile getirmek istedi ve ona müsaade edilmedi. En önemlisi sahada cevap vermek, onu da Galatasaray yapıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2023, 09:00
YORUM EKLE