Ümit Davala: "Televizyondan hep onların sesini duydum, Galatasaray..."

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United galibiyetiyle yeni bir tarih yazdı.

Ümit Davala: "Televizyondan hep onların sesini duydum, Galatasaray..."

TV8,5'ta yayınlanan programda Ümit Davala, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Davala'nın açıklamaları şu şekilde:

"MÜTHİŞ BİR SENARYO OLDU"

"3-2'lik maç nasıl 30 sene sonra konuşuluyorsa bu maçta öyle 30 sene konuşulur. Müthiş bir senaryo oldu. Galatasaray'a 'Geri dönüşlerin takımı' dedik. 68. dakikada 2-1'den Ssonra Old Trafford'da maçı çevirmek gerçekten çok çok zor."

"GALATASARAY, BÜYÜK POZSİYONLARA GİRDİ"

"İlk yarı biraz panik havasında başladı. İleride baskı yapan bir Galatasaray vardı ama normalde pas yapan Manchester United uzun topları tercih etti. Maç dengede geçti. İki taraf da golü aradı. Galatasaray büyük pozisyonlara girdi. Final paslarını biraz daha iyi oynasaydı daha farklı bir skor çıkabilirdi."

"GALİBİYETİN BÜYÜK PAYI TARAFTARDA"

"Televizyondan hep onların sesini duydum. Galatasaray kendi evinde oynuyor gibi hissettim. Galibiyetin büyük payı da taraftarda."

"MUSLERA'NIN YAPABİLECEK BİR ŞEYİ YOKTU"

"Muslera iyi bir maç çıkardı. İki golde de bence hiçbir hatası yok. Karşı karşıya pozisyonda yapabilecek bir şeyi yoktu.''

"ABDÜLKERİM VE SANCHEZ, MÜTHİŞTİ"

"Defans merkez savunmasına koskocaman bir bravo demek istiyorum. Hem Abdülkerim Bardakcı hem Sanchez müthiş bir savunma yaptılar. Sanchez iki asist yaptı, bir tanesi ayağıyla 60 metre, kafasıyla 40 metre."

"ICARDI, GEREKEN YERDE OLDU"

"Icardi hiç gözükmedi, hiç pozisyonu yoktu. Ama gitti gereken yerde oldu ve golünü attı."

"KOCAMAN BİR BRAVOYU HAK ETTİLER"

"Girenlerde çıkanlarda kocaman bir bravoyu hak etti. Bakıyorsunuz Kerem Aktürkoğlu çok pozisyon harcadı, çok pas hatası yaptı diyorsunuz ama kötü oynarsın kötü oynarsın ama bir tane atarsın maçın adamı seçilirsin. Omuzlarda taşınırsın."

"BAYERN'DEN 1 PUAN ALIRLARSA..."

"Galatasaray, Bayern Münih'ten 1 puan alırsa iş Kopenhag maçına kalmaz, Galatasaray gruptan çıkar.''

"BAYERN'İN AYAKLARINA SAĞLIK"

"Bayern Münih yendi, ayaklarına sağlık diyelim. Puan alsalar farklı şeyler olabilirdi. Galatasaray'ın Münih maçları kolay olmaz. Gerçekten zor olacak. Münih gittikçe açılan bir takım. Bu maçları izledikten sonra insanlar Münih karşısında ümitleniyor."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2023, 14:16
YORUM EKLE