Ümit Karan: "Galatasaray'da bazı problemler var, benim kulağıma geliyor"

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında Karagümrük'ü 1-0 mağlup etti.

Ümit Karan: "Galatasaray'da bazı problemler var, benim kulağıma geliyor"

SkySpor Youtube kanalında Ümit Karan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karan'ın açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI'YE SALLAMAK HADDİMİZE DEĞİL AMA DİNLENDİR"

"Okan hoca artık Icardi'yi korumak zorunda. Icardi'yi oynatma, Bakambu ile başla. Icardi de bir toparlansın. Şu anda faydalı oynayamıyor, zaman zaman zarar verdiği pozisyonlar da oluyor. Icardi'ye sallamak haddimize değil ama dinlendir. Torreira'yı çıkarmazsa neredeyse kırmızı kart görecej. Ön hat çok formsuz. Bir tek Kerem Aktürkoğlu formdaydı, o da eski mevkisine döndüğü için.

"KULÜBÜN İÇİNDE BAZI PROBLEMLER VAR, BENİM KULAĞIMA GELİYOR"

"Bir oyuncu kendini formsuz hissederse, bunu sahaya yansıtır. Oyuncular fiziksel olarak hazır değiller gibi. Takım düşüşe geçmiş. Devre arası bir ihtiyaç. Orada toparlanma süresi olacak. Kulübün içinde de bazı problemler var. Benim kulağıma geliyor."

"BEN OLSAM TETE'Yİ DENEMEM"

"Tete'yi hala deniyorsun, ben olsam denemem. Ziyech 60 dakikalık. Zaha, ne oldu? Icardi 90 dakika ama şu an sahada yok. Senin defansın bir yere kadar mücadele edecek. Sacha Boey bir yere kadar bindirme yapacak. Torreira bir yere kadar topu kazanacak. Bir yerde patlayacaksın. Sadece 6 kişi ile oynayamıyorsun. Ön taraf çok önemli. Serdar Dursun olmasa neredeyse son dakika gol yiyordun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2023, 09:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal m
Kemal m - 5 ay Önce

Okan en iyi yerli hocalardan biri ve bence birincisidir. Onu sevmeyen bulunduğu yere layık görmeyen bir sürü futbol ulemasının olması gayet doğal heleki türkiye gibi başarının cezalandırıldığı bir ülkede.

Alper aslan
Alper aslan - 5 ay Önce

Sayın karan cok hakli okan hoca gs hocası olamaz bi sekilde geldi olanın oyun okuma özelliği sıfır her maç bunu görüyoruz artik yönetim uyansın okani göndersin göreceğiz uefa dan ilk maçta elenecegiz okan sayesinde

Sabri akin
Sabri akin @Alper aslan - 5 ay Önce

VAllahi billahi ben bu cahil halimle.oyunun nerede.cokrugunu görürüm.ama.okan buruk.oyun okuma.kapasitesi sıfır sıfır.

Adnan yesildag
Adnan yesildag - 5 ay Önce

Üzgünüm icardiyi seviyoruz ve o bir kral ama iki ihtimalden birini yasiyoruz son 10 mactir topa vuramayacak halde ciddi sıkıntıları var yada ikinci ihtimal italya yada baska bir avrupa ligine gitmek istiyor kendimi biraz takimdan ve gs den sogutayim istiyor artik formda değil gitsin desinler gibi bir şey!

Vatandas
Vatandas - 5 ay Önce

Halil dervisoglu turkiyenin en iyi transferi sma pek goren aklina getiren yok.bin tane bakambu eder bence

Dndll
Dndll - 5 ay Önce

Bu futbol tat vermıyor. Zor gol atıyor fb rahat pozısyona gırıyor ve atıyor. Isımız zor

Huseyin yelek
Huseyin yelek - 5 ay Önce

Kötü hoca dedikleri liderle ayni puanda neyin kafasını yaşıyoruz kralsın okan hoca

Ömer Genç
Ömer Genç - 5 ay Önce

Okan hoca da sorun var...Dengeyi kuramadı...

Zafer Kürşat  YENİÇERİ
Zafer Kürşat YENİÇERİ - 5 ay Önce

Ukalalık etmek istemiyorum ama...ya Okan hocam,bir mevkisinde orijini varken neden oynamaz...Angelina balonu çabuk söndü...Emre Taşdemir yolladın...tek Kazimcan var elinde artık...umut vaadediyordu...onuda kestin...yeni sohbet Barış...k.gumruk macinda 20 nolu futbolcu içinden geçti Barışın.....iyibir insan ,futbolcu olabilirsin ancak bunlar hoca olmaya yetmiyor....statta herkesin dilinde tek mevzu konuşuluyor...Galatasarayın hocası olmak zor.....şans....bakalım nereye kadar götürecek bizi....