Ümit Karan: "Galatasaray'da bir daha forma giyme şansı yok"

Galatasaray'da kadro yapılanması transferlerle birlikte devam ediyor.

Ümit Karan: "Galatasaray'da bir daha forma giyme şansı yok"

Galatasaray'da yerli oyuncuların performansı bu sezon büyük önem taşıyor.

Kadroda önemli yıldız oyuncular yer alırken yerli tercihi takımın kalitesinde belirleyici olacak.

YERLİ OYUNCU GÜNDEMİ

Radyogol'de yayınlanan programda Ümit Karan, Galatasaraylı yerli oyuncularla ilgili eleştirilerde bulundu.

Karan'ın açıklamaları şu şekilde:

"BİR DAHA FORMA GİYME ŞANSI YOK"

"70. dakikada Emin Bayram'ın ayağına kramp giriyor. Emin kardeşim, Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi maçına çıkıyorsun. 70. dakikada ayağını tutuyorsun. Hayırdır kardeşim! Orası Şampiyonlar Ligi. Ne demek biliyor musun? Her futbolcunun hayali. Galatasaray forması giyiyorsun ve ayağına kramp giriyor. Ayağına kramp girme hakkın yok! Şampiyonlar Ligi müziği futbolun milli marşıdır. Şimdi bir daha forma giyme şansı yok ki..."

"BAL YAPMAYAN ARI GİBİ ÇALIŞIYOR"

"Yunus Akgün, aynı şekilde. Bu mu sizin vereceğiniz katkı? Kerem Aktürkoğlu, ilk yarı 20 top kaybı hakkın yok. Barış Alper Yılmaz, bal vermeyen arı gibi çalışıyorsun." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2023, 11:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cahil Bir Okur
Cahil Bir Okur - 9 ay Önce

Ümit Karan doğru söylüyor. Şampiyonlar liginde forma şansı bulmuşsun ayağına kramp giriyor. Yahu İkardi, Zaha gibi oyuncularla antrenman yapıyorsunuz...Bari onlardan utanın o forma sarı kırmızı GS forması...

Şafak
Şafak - 9 ay Önce

Ümit Karan haklı,

Esat Turan
Esat Turan - 9 ay Önce

Barış aklı ile oynamıyor. Bir kere bu çocuk kendinden başka kimseye bakmıyor ve habire koşuyor... Bunun ilk onbir de oynamayı hak etmiyor.. yunus hem akılı oynuyor hemde topla kavga etmiyor, iyi kullanıyor.. performansını yükseltmesi lazım.. Barış Alper i oynayan spor yorumcularıdır.. bu cocuğu onlar zorla oynatıyor ve Yunus yalnız bırakılıyor

İsmail kökgül
İsmail kökgül - 9 ay Önce

Ümit Karan gerçekten çok haklı insan Galatasarayda top oynamak can atıyor emin bayram ayağını tutuyor vefa kupasını yenilmeden nasıl aldık bülent korkmaz diye bir kaptanımız vardı kolu sarılı oynadı zannedersem kırık koluyla oyanadı Galatasaray ruhu böyle bir şey yüreğini ortaya koyacaksın, inşAllah ders alırlar

Cengiz
Cengiz - 9 ay Önce

Sanki adam bilerek kasten ayagina kramp girmesini istemis gibi sucluyorsunuz bunun adi futbol futbolda her an herseyin olabilecegini bilmeyen birisi gibi yorum yapan Umit Karan Boyle bir yorumda bulunmasi cok uzucudur. Futbol ouyununda heran jersey olabilir o ouuncuda ayagina kramp girmesiyle o sahada en cok uzulen futbolcudur.

Vakıf Çakallıoğlu
Vakıf Çakallıoğlu - 9 ay Önce

Ümit karan butakımda zor şartlarda ter dökmüş futbolcumuz. Şimdikiler bakıyorsun eskilerle mukayese etmen mümkün değil. Yerliler çok çalışmaları gerekiyor. Ellerindeki fırsatları tepiyorlar. Yoksa kaybolup gidecekler.